Legends of Tomorrow: Dominic Purcell dramaticky (ne)opouští seriál

Legends of Tomorrow: Dominic Purcell dramaticky (ne)opouští seriál | Fandíme seriálům
CW
Jeden z posledních členů původního obsazení už nebude vystupovat v seriálu tak často a strhl kolem toho mediální melu.

Člověk by musel mít superschopnosti, aby se vyznal v instagramovém výlevu Dominica Purcella. V sérii statusů se před pár dny distancoval od dalšího působení v superhrdinském seriálu Legends of Tomorrow, pustil se také do studia a to jen proto, aby vše následně popřel. Jak to tedy bylo?

K nově schválené sedmé řadě seriálu mířilo hercovo prohlášení, že na stole není žádná dohoda, že o ni nemá zájem, odchází z projektu a nezmění to jakýkoli honorář. Příspěvek později vymazal a podle serveru Variety v něm také stálo, že „studio se nezajímá,“ nebo že se mladší kolegové musejí naučit, že se nemůžou spolehnout na to, že by vůči nim studio bylo loajální.

Další den napsal, že se chtěl jen pobavit. „Budu vždy vyje*ávat s tiskem, je zábava sledovat, jak se chytí. Pravdou je, že opouštím Legends of Tomorrow, ale budu se pravidelně vracet, potřásli jsme si rukou s mým šéfem Philem Klemmerem. Nemám se studiem svár. Nemám ho s nikým kromě sebe… Sakra, dnes jsem se probudil a koukám, že jsem způsobil hromadné nepokoje… Ale jaký to byl geniální vyjednávací krok. Jsem milován.“

Legends of Tomorrow: Jedna z postav sérii opouští
 

I tento post byl záhy odstraněn a nahrazen slohovou prací o tom, že k příspěvku ho nikdo nenutil, není pod nátlakem a že by si přál, aby se všichni uklidnili. Své vyjadřování považuje za typicky své. Vrátil se také k tvrzení o nezájmu studia: „ovšem, že se stará, to jen já byl emotivní a přetížený. Všichni pracujeme ve velkém soukolí. Někdy se věci po*erou.“

Na pravou míru se pokusil uvést i své vztahy s nadřízenými a vyjádřil frustraci z devítiměsíčního pobytu mimo domov. Ujišťuje, že by niky nevypověděl smlouvu a opakuje, že se v sedmé sezóně ukáže.  

Aktuálně bude na obrazovkách premiérovat šestá řada. Odstartuje 2. května a níže si můžete pustit odlehčený trailer, který před hrdiny staví novou mimozemskou hrozbu.

Zdroje: Variety, JustJared, dominicpurcell

foto: CW

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest