Dexter ohlašuje návrat v prvním videu

Dexter ohlašuje návrat v prvním videu | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 9 obrázků
Návrat sériového vraha Dextera se po letech blíží, podívejte se na první oznamovací video.

Loni v říjnu se fanoušci seriálového hitu Dexter dočkali nečekané zprávy o návratu sériového vraha na televizní obrazovky. Dexter s tváří Michaela C. Halla se vrátí v limitované desetidílné sérii, která přinese divákům vytoužené uzavření příběhu po nedopečeném finále osmé sezóny. Návrat po osmi letech naváže na dřevorubecký závěr osmé řady a namísto slunného Miami se bude limitovaná série odehrávat na severovýchodě USA v okolí fiktivního městečka Iron Lake.

Dexter našel padoucha pro své definitivní epizody
 

Stanice Showtime na Twitteru zveřejnila první teaser. Bohužel jsme se nedočkali žádných reálných záběrů ze seriálu, ale pouze pohledu na zasněženou sekeru zaseklou ve špalku před plápolajícím ohněm a sněžné logo Dextera. Ve videu slyšíme hlas charismatického zabijáka, který říká: „Není nad to vrátit se do přírody, k mé přirozenosti.“ Desetidílné série bychom se měli dočkat na podzim letošního roku.

Fanoušci od oznámení návratu oblíbeného seriálu vědí, že je Dexter v těch nejlepších možných rukách. K projektu se vrací mimo představitele Dextera i původní showrunner seriálu Clyde Phillips, který měl pod dohledem Dextera po dobu prvních čtyř sérií. Kromě původního tvůrce se vrací i režisér Marcos Siega, jenž natočil celkem devět epizod Dextera v průběhu druhé až čtvrté sezóny. Siega limitovanou řadu produkuje a ujme se režie šesti z celkových deseti dílů. Více o návratu seriálového fenoménu se dočtete v našich předchozích článcích.

Zdroj: ComingSoon

Foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest