Dexter: Přinášíme první záběry z návratu po letech

Dexter: Přinášíme první záběry z návratu po letech | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podívejte se na první záběry z návratu seriálového sériového vraha Dextera, který shodil vousy a nadále se poddává své přirozenosti.  

Po půl roce od ohlášení návratu Dextera na televizní obrazovky se stanice Showtime pochlubila prvními záběry s titulním antihrdinou. Fanoušci možná stále nebyli zcela přesvědčeni, že se dodatečné limitované série skutečně dočkají. Přece jenom desetidílná řada od showrunnera prvních čtyř sérií, která by měla napravit pachuť po nedopečené osmé sezóně a především kontroverzní finální scéně, zněla až příliš dobře, aby to byla pravda. Showtime prvním teaserem s reálnými záběry ztvrdila návrat, a dokonce nabídla první pohled na oholeného Michaela C. Halla, jehož úsměv a pomrknutí na diváky za zvuku skladby Don't Let Me Be Misunderstood od Niny Simone je přesně tím, co jsem do prvního teaseru chtěl.

Dexter ohlašuje návrat v prvním videu
 

První ukázka přímo navazuje na první oficiální video, o kterém jsme vás informovali minulý týden. Na videu jsme viděli zasněženou scénu s plápolajícím ohněm a sekerou zaseklou ve špalku. Teaser nabízí stejnou scénu, ale tentokrát z povzdáli, kdy Dexter kouká z okna na venkovní ohniště a v okenním odrazu vidíme svázané lidské tělo v dece, načež se Dexter otočí a pousměje se do kamery. Následuje střih na krvavé sněžné  logo seriálu a potvrzení pro diváky, že se Dextera dočkáme letos na podzim.

Více o informací o návratu Dextera včetně hereckého obsazení a stručného popisu zápletky se dočtete v našich předchozích článcích.

Foto a podklady: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest