Green Lantern našel svého nového představitele

Green Lantern našel svého nového představitele | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Chystaný seriál zároveň poodhaluje, o čem bude pojednávat.

V posledních dnech se nám to „zelenými“ zprávami jen hemží. Online se objevila fotka z natáčení scény s Green Lanternem pro Justice League Zacka Snydera, která však byla vystřižena. Studio si nepřálo, aby Green Lantern ve filmu vystupoval, protože s ním má studio jiné plány. Momentálně víme o tom, že se chystá seriál pro HBO Max. A o tom jsme se konečně dozvěděli nějaké bližší podrobnosti.

Vypadá to, že se seriál nakonec bude jmenovat jednoduše Green Lantern a bude vyprávět příběh napříč desetiletími a galaxiemi. Vše začne v roce 1941, spolu s vůbec prvním Green Lanternem, který byl pro komiksy vytvořený – Alanem Scottem. Alan je agent FBI, který je potají gay. Další Green Lantern, na kterého se seriál zaměří je Guy Gardner z roku 1984. A ještě má v seriálu vystupovat poloviční mimozemšťanka Bree Jarta. K nim se připojí celá řada dalších Lanternů, členů intergalaktického „policejního“ sboru, jehož členové prostřednictvím speciálních prstenů získávají nadlidskou moc (síla, odolnost, létání…) a schopnost z prstenu vyvolávat jakékoliv konstrukty (například různé zbraně), které si dovedou představit. V seriálu mají vystupovat Lanterni známí i neznámí.

The Hollywood Reporter uvádí, že jednání s představitelem Alana Scotta se blíží ke konci a brzy bude odhalen. Prozatím byl oznámený představitel Guye Gardnera. Toho ztvární Finn Wittrock, dobře známý ze seriálů Ryana Murphyho, jako jsou American Horror Story nebo Ratchedová. Seriálový Gardner je popisován jako „hora svalů a ztělesnění hyper patriotismu“. Zároveň by ale diváci měli být schopní si jej oblíbit. V komiksech Gardner patřil od svých počátků spíše k béčkovým hrdinům. Jeho příběhy měly komediální nádech, byl parodií hyper-macho superhrdinů a autoři si z něj s chutí utahovali.

Seriál pro HBO Max připravují Marc Guggenheim, Seth Grahame-Smith a Greg Berlanti, šéf seriálové tvorby ze světa Arrowverse. Green Lantern má být zdaleka nejdražším seriálem, jaký kdy připravil. V první sérii se máme těšit na 10 epizod.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Green Lantern (Warner Bros.)

Zdroje: Deadline, Variety, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest