Heels: První upoutávka na wrestlingové drama s hvězdami seriálů Arrow a Vikingové

Heels: První upoutávka na wrestlingové drama s hvězdami seriálů Arrow a Vikingové | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit dalších 11 obrázků
Konečně dostáváme první teaser k wrestlingové sérii s Alexanderem Ludwigem a Stephenem Amellem.

Stephen Amell a Alexander Ludwig patří mezi herce, kteří se zaryli do povědomí diváků díky rolím v populárních seriálech. Ludwig ztvárnil Ragnarova syna v historické řežbě Vikingové a Ammell po dobu osmi let hrál superhrdinu v seriálu Arrow. Oběma hercům vloni skončily série, které je proslavily, a tak je načase přijít s novým seriálem. Titul Heels od stanice Starz nejspíš nebude lámat rekordy ve sledovanosti, ale zároveň se z právě uveřejněné první upoutávky zdá, že nás čeká solidní drama z wrestlingového prostředí.

Heels: Představitel Arrowa a Ragnarův syn ztvární soupeřící wrestlery
 

Příběh Heels je zasazen do uzavřené komunity v americkém státě Georgie a sleduje zápasy, kdy bratři a zároveň soupeři Jack (Amell) a Ace (Ludwig) bojují o wrestlingový odkaz jejich nedávno zesnulého otce a národní pozornost v jejich malém městečku. Seriál je popisován jako příběh o mužích a ženách, kteří následují své sny ve světě maloměstského profesionálního wrestlingu. Scenáristou je Michael Waldron, který napsal scénář k seriálu Harmonquest, je producentem Ricka a Mortyho a spolupodílel se na scénáři k Doctor Strange in the Multiverse of Madness, jehož premiéry bychom se měli dočkat v březnu příštího roku.

Showrunnerem projektu a výkonným producentem je Mike O'Malley, který dohlížel na předchozí sportovní sérii stanice Starz s názvem Survivor's Remorse. O režii osmidílné série se postaral Peter Segal, režisér komedií 50x a stále poprvé, Trestná lavice anebo Znovu ve hře. Premiéra se uskuteční 15. 8. Bližší informace se dočtete v našich předchozích článcích. Vyjma teaseru byl zveřejněn i oficiální plakát, který najdete v galerii pod článkem.  

Zdroj: ComingSoon

Foto: Starz

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest