The Flash: Seriál po letech opouštějí dvě původní postavy

The Flash: Seriál po letech opouštějí dvě původní postavy | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit další 2 obrázky
Další seriál ze světa Arrowverse přichází o své dlouholeté hrdiny.

U seriálů ze světa Arrowverse je poměrně běžné, že se obsazení v průběhu let měnilo. V Arrowovi úplně po celou dobu zůstaly v centru dění vlastně jen dvě postavy, v Supergirl z původních herců postupně zmizela asi půlka, Batwoman vyměnila dokonce ústřední hrdinku a v Legends of Tomorrow se osazenstvo mění jak na běžícím páse. Jedinými jistotami dosud zůstávali Black Lightning a The Flash, kde drtivá většina původního obsazení zůstávala po mnoho let stále na obrazovce. U The Flashe to bylo ještě o to výraznější, že seriál letos spustil svoji už 7. sérii.

V The Flashovi všichni představitelé hlavních rolí z první série zůstávali v seriálu dodnes. Jedinou výjimkou byl Rick Cosnett, ale u jeho Eddieho Thawnea se od začátku počítalo s tím, že bude postavou pouze pro první sérii. Situace se teď nicméně změní. Seriál opouštějí Tom Cavanagh a Carlos Valdes, představitelé Harrisona Wellse (a jeho různých alternativních variant) a Cisca Ramona.

Cavanagh měl seriál opustit už na konci 6. série, ale pak zasáhla pandemie a celý závěr minulé řady byl odvyprávěný až v rámci úvodu řady sedmé. Cavanagh se zatím naposledy objevil ve třetí epizodě, kde se hlavní část Wellsova příběhu uzavřela. Ještě se má objevit v několika dalších epizodách série, jako čestný host, ale to by mohlo být naposledy, kdy se ve světě Arrowverse ukáže. Valdes má podepsanou smlouvu do konce 7. řady. Oba dva herci mají dle slov produkce v ruce otevřenou pozvánku a můžou se kdykoliv ukázat v seriálu znovu.

Hlavními představiteli ještě z dob první série zůstávají Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker a Jesse L. Martin. Ti v seriálu hrají Flashe, Caitlin Snow (Killer Frost), Iris West-Allen a Joa Westa. Gustin už má podepsanou smlouvu pro 8. řadu a podle magazínu Deadline se se zbylými třemi o návratu jedná.

Foto: The CW

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest