Epic: Tvůrci Bylo, nebylo točí nový pohádkový seriál

Epic: Tvůrci Bylo, nebylo točí nový pohádkový seriál | Fandíme seriálům
ABC
Čeká nás romance, která se na klasické pohádky podívá moderní optikou.

Možná si vzpomínáte na seriál Bylo, nebylo z let 2011 až 2018. Šlo o dobrodružnou fantasy sérii, zasazenou do pohádkového světa. Mezi hrdiny patřili třeba Sněhurka, Zlá královna nebo kapitán Hook. Po několika letech se tvůrci k pohádkové tematice vracejí v seriálu Epic. Tvůrci Bylo, nebylo, Adam Horowitz a Edward Kitsis jsou tentokrát pouze výkonnými producenty, hlavní scenáristkou je Brigitte Hales, jež na Bylo, nebylo spolupracovala jako členka tvůrčího kolektivu. Vedle toho pracovala na seriálech 11.22.63 nebo Amazing Stories.

Epic je popisováno jako romantická antologická série, která přináší novou verzi klasických pohádek pro moderní publikum. Série je zasazená do pohádkového světa Walta Disneyho, odehrává se na místě podobném Disneyho Začarovanému lesu. Seriál bude skládat poctu pohádkovým klasikám, které všichni dobře znají, ale zároveň se zaměří na nové hrdiny, záporáky, prince, princezny a magické tvory. Spolu s novými postavami poznáme lásku ve všech jejích podobách.

Zatím byly obsazeny dvě herečky Brittany O’Grady hraje Lunu, pohádkovou princeznu, ze které se stal cynik, když jí někdo zlomil srdce. Na romantické příběhy nevěří, což je trochu problém, protože na ni jeden takový čeká. A bude epický. Eleanor Fanyinka potom byla obsazena do role postavy jménem Vědma, tajuplné a hravé figury, která vás umí zavést až k pravé lásce.

Pilotní epizodu režíruje zkušený James Griffiths, jenž pracoval na seriálech jako Epizody, Black-ish nebo Stumptown. Natáčení momentálně probíhá v Irsku. Seriál nevzniká pro žádnou kabelovku nebo streamovací službu, ale pro americkou terestriální stanici ABC, tudíž minimálně co se výpravnosti týče bychom asi neměli čekat vyložené zázraky.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu Bylo, nebylo (ABC)

Zdroje: Deadline I, II, III, IV

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest