Borat Supplemental Reportings: Trailer na nové Boratovy šaškárny

Borat Supplemental Reportings: Trailer na nové Boratovy šaškárny | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 3 obrázky
V dosud nezveřejněných materiálech žije Borat několik dní v domě konspirátorů, vyvrací nesmyslné teorie a odhaluje nové záběry z posledního filmu.

Filmy s Boratem vznikají hodně organicky. Vymyslí se hrubá kostra a nějaké konkrétní nápady. Ty se realizují, často štáb stejným trikem zkouší napálit různé lidi. Situace se tak opakují, zároveň se v nich improvizuje. K tomu se pořídí scény, které to všechno mají nějak pospojovat dohromady. Vznikne tak ohromná spousta materiálu. Některé scény mohou být skutečně vtipné, nebo jinak zajímavé, ale pokud se nehodí do narativu filmu, nezbývá nic jiného, než je vystřihnout.

To platilo i pro „dvojku“ - Borat Subsequent Moviefilm. Teď z toho těží nový projekt, nazvaný Borat Supplemental Reportings Retrieved from Floor of Stable Containing Editing Machine. Čili zhruba Borat: Dodatečné reportáže pořízené na podlaze stáje, kde byla střižna. To je souhrnný název pro minisérii celkem tří střihových speciálů, které jsou následující:

Borat: VHS Cassette of Material Deemed “Sub-acceptable” By Kazakhstan Ministry of Censorship and Circumcision (Zhruba – Borat: Videokazeta s materiálem, které kazašské ministerstvo pro cenzuru a obřízky označilo za „ne-přijatelný“). Tady by zřejmě měly být k vidění prodloužené verze scén známých z filmu. Pak je tu Borat’s American Lockdown (Borat v americké izolaci). To by měla být čtyřicetiminutová reality show o tom, jak se Borat během lockdownu nastěhoval k Jimu Russellovi a Jerrymu Hollemanovi, dvěma šiřitelům konspiračních teorií, které během natáčení potkal. Sacha Baron Cohen s pány strávil několik dnů, během kterých nikdy nevystoupil z role.

A pak je tu Debuking Borat (Borat rozporuje). Tahle část je sérií krátkých filmů, v nichž Borat za pomoci čelních expertů vyvrací dvěma konspirátorům jejich nesmyslné teorie. Dojde na mikročipy ve vakcínách, údajný podvod s hlasovacími lístky v amerických prezidentských volbách, George Sorose, „čínský“ virus, teorii o tom, že Warren Buffet a Bill Gates dodávali demonstrantům z hnutí Black Lives Matter cihly pro útok na policii a dokonce i na konspirační teorii, podle které Hillary Clinton pije krev lidských nemluvňat.

Premiéra novinky je stanovená na 25. května. Bude uvedena na Amazon Prime Video.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest