Dexter: Nové díly zabijáckého seriálu se hlásí s krátkou upoutávkou

Dexter: Nové díly zabijáckého seriálu se hlásí s krátkou upoutávkou | Fandíme seriálům
Showtime
Dexter se vrací na scénu s novou identitou. Od zbraní se nedokáže držet příliš daleko.

Dexter je vedle Perníkového táty nebo Tonyho Soprana jedním z předních antihrdinů, kteří dominovali nástupu tzv. „zlaté éry televize“. Původní seriálový hit běžel v letech 2006-2013 a pojednával o forenzním expertovi, který vyšetřuje vraždy, ale po nocích sám bere spravedlnost do vlastních lidí a ty nejhorší zlosyny likviduje osobně. Seriál měl 8 řad, přičemž první čtyři jsou jednoznačně chválené, zatímco druhá polovina série už byla přijata poněkud rozporuplně. Úplný závěr seriálu pak většinu fanoušků naštval.

Teď má oblíbený expert na krevní cákance šanci na reparát. Na podzim se vrátí s desetidílnou limitovanou sérií, již má na starosti Clyde Phillips, člověk zodpovědný za první čtyři série původního seriálu. Nová série má být už opravdu poslední a seriál definitivně uzavřít. V hlavní roli se vrací Michael C. Hall, avšak má se objevit několik dalších známých herců z původních sérií. Zatím je tajemstvím, kdo přesně to bude, ale zato víme, kdo obsazení rozšířil nově. Jsou to Clancy Brown, Daivd Magidoff, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott a Jamie Chung.

V nové řadě žije Dexter tichým životem v odlehlém dřevorubeckém městečku. Jeho hlavním oponentem se stane starosta Kurt Caldwell (Clancy Brow), jenž má bohatství, vliv a je místními oblíbený. Jeho syn Matthew ale nadělal spoustu průšvihů, které tatík v průběhu let postupně zametal pod koberec.

Nově se objevily dvě nové upoutávky, které ukazují, že Dexter teď vystupuje pod jménem Jim Lindsay a pustil se do prodávání zbraní.

Podklady a foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest