The Vindicators: Superhrdinský tým z Ricka a Mortyho dostane vlastní seriál

The Vindicators: Superhrdinský tým z Ricka a Mortyho dostane vlastní seriál | Fandíme seriálům
Adult Swim
Zobrazit dalších 12 obrázků
Ve třetí řadě Ricka a Mortyho se objevila parodická variace na vesmírný tým superhrdinů, který nyní dostane vlastní krátkometrážní sérii.

Stanice Adult Swim ohlásila seriálový spin-off Ricka a Mortyho s názvem The Vindicators. Fanouškům animovaného hitu Rick and Morty je jistě název povědomý, neboť The Vindicators byl tým superhrdinů, který měl stěžejní roli ve čtvrtém díle třetí sezóny s názvem Vindicators 3: The Return of Worldender. Vesmírný tým superhrdinů chránící galaxii před kosmickými hrozbami tehdy tvořila čarodějka Supernova, variace na Star-Lorda Vance Maximus, krokodýlí kyborg Crocobot nebo Mravenčí muž.

Rick a Morty 5: Nabušená upoutávka odhalila nejenom datum premiéry
 

Jak už to u Ricka a Mortyho bývá, ne všichni hrdinové se dožili konce epizody. Tudíž zatím není jasné, kdo přesně bude intergalaktický tým v chystaném seriálu tvořit. Výkonnými producentkami připravovaného spin-offu jsou Sarah Carbiener a Erica Rosbe, které společně napsaly scénář k onomu dílu s vesmírným týmem superhrdinů. Producentky ke krátkometrážnímu seriálu The Vindicators vydaly toto prohlášení: „Jsme nadšené, že opět můžeme pracovat na seriálovém vesmíru Ricka a Mortyho. Tyto krátkometrážní epizody (odhaduji se stopáží kolem pěti maximálně deseti minut) jsou skvělou příležitostí k prozkoumání toho, co se stane následkem záchrany či zničení světů legendárním týmem Vindicators. Jsme moc rády, že můžeme ukázat, jak je tento tým superhrdinů disfunkční, ať už je Rick kolem, aby polovinu z nich nechal pozabíjet, nebo ne.

Na seriálu se z pozice výkonných producentů podílejí i tvůrci Ricka a Mortyho Justin Roiland a Dan Harmon. Zatím nebylo oznámeno, zda se seriálu dočkáme ještě během letošního roku nebo až napřesrok. Fanoušci animovaného hitu zatím můžou vyhlížet pátou sezónu, která dorazí za necelý měsíc, konkrétně 20. 6.

Zdroj: Slashfim

Foto: Adult Swim

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest