Mrs. Davis: Tvůrce Pozůstalých, Ztracených a Watchmenů chystá novinku

Mrs. Davis: Tvůrce Pozůstalých, Ztracených a Watchmenů chystá novinku | Fandíme seriálům
HBO
Damon Lindelof se spojil s komediální scenáristkou, aby připravili seriál pojící víru a technologie.

Damon Lindelof patří k nejtalentovanějším televizním tvůrcům vůbec. Je spoluautorem fenoménu Ztracených a špičkově hodnocených sérií Pozůstalí a Watchmen. A je úplně jedno, že jakýkoliv celovečerní film, na němž se podílel, dopadl přinejlepším průměrně. Při takhle silném seriálovém portfoliu vám už navždycky zůstane status tvůrčího génia, i kdybyste do konce kariéry psali jen totální propadáky.

To ale nikdo nepředpokládá, naopak, Damonova novinka je vyhlížená s napjatým očekáváním. Scenárista se napříště pustí do desetidílné série Mrs. Davis, již připravil s Tarou Hernandez. Ta se v minulosti podílela na seriálech Teorie velkého třesku a Malý Sheldon. Tvůrčí dvojice látku připravovala během pandemie. Hernandez bude showrunnerkou.

O projektu toho zatím víme extrémně málo. Známo je vlastně jen to, že se má zabývat vírou a technologiemi. Podle Channinga Dungeyho, šéfa Warner Bros. Television Group, je koncept extrémně inovativní. Pro Susan Rovner, šéfku televizní a streamingové divize NBCUniversal potom bylo stěžejní neobvyklé spojení mezi Hernandez, autorkou mainstreamovvých sitcomů, s tvůrcem mysteriózních dramat Lindelofem. Série vzniká pro streamovací službu Peacock a Rovner je přesvědčená, že Mrs. Davis bude jedním z těch výjimečných seriálů, které mají tu moc diváky přimět k tomu, aby si danou streamovací službu zaplatili.

Foto je ilustrační (Damon Lindelof při natáčení Watchmen - Warner Bros. Television)

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest