American Horror Story: Známe datum premiéry 10. řady

American Horror Story: Známe datum premiéry 10. řady | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 5 obrázků
Na smršť nových husí kůži nahánějících epizod budeme muset čekat do léta.

Fanoušci populární série American Horror Story budou mít v následujících měsících poměrně výrazné žně. Jednak se dočkají zbrusu nového sesterského seriálu American Horror Stories, ve kterém by měli dostat ještě výraznější dávku hrůzostrašných příběhů (více informací naleznete zde). Kromě toho však tvůrci v čele s otcem značky Ryanem Murphym už několik měsíců lákají na jubilejní 10. řadu. nesoucí podtitul Double Feature.

American Horror Story 10: Souhrn všeho, co zatím víme o příští řadě hororové antologie
 

Jak už napovídá samotný název, nová sezóna bude poměrně nevšedně rozdělena na dva různé bloky, přičemž oba přinesou zcela jiné postavy i příběh. První z nich se bude odehrávat na moři a zahrají si v něm stálice seriálu jako Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd či Lily Rabe. Ve druhé části se přesuneme do pobřežního prostředí a alespoň podle spekulací by se právě tady mohl ukázat mimo jiné Maucalay Culkin, známý především ze série Sám doma. Další příběhové detaily jsou bohužel stále drženy pod pokličkou, mezitím se k nám však dostávají jiné podstatné informace.

Nejnověji vyšla najevo jedna z dost možná nejdůležitějších novinek, a to sice datum vydání nadcházející řady. Televizní stanice FX na svém Twitteru odhalila, že se první epizoda objeví již relativně brzy, a to sice 25. 8. - klasicky také na streamovací službě Hulu. Stane se tak pouze několik týdnů po vydání American Horror Stories, u kterých se počítá s červencovou premiérou. Fanoušci značky se tak nemusí bát, že by byli ochuzeni o strašidelnou zábavu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest