Ordinace v růžové zahradě bude pokračovat

Ordinace v růžové zahradě bude pokračovat | Fandíme seriálům
Nova
Fanoušci si vymodlili návrat seriálového hitu, s nímž Nova bude experimentovat na platformě Voyo.

Ordinace v růžové zahradě (a následně Ordinace v růžové zahradě 2) běží na stanici Nova už od roku 2005. Dlouho platila za nejsledovanější pořad vůbec (mimo zpravodajství), nicméně i tenhle fenomén českého éteru ztrácel s postupem času páru a v posledních letech už postupně seriál začal prohrávat přímý boj s konkurencí a přicházel o diváky. Závěrem loňského roku tak bylo oznámeno, že letos bude seriál ukončen.

Poslední epizoda se měla vysílat už tento čtvrtek, 10. června. Jak to u vztahových seriálů často bývá, má se končit svatbou, v tomto případě konkrétně zdravotní sestry Radky (Anna Julie Slováčková) a fotbalisty Rosiče (Václav Jílek). Krom stávajících hrdinů seriálu mají dorazit i hudební hvězdy (Miro Žbirka a Iva Frühlingová) a fanoušci seriálu se mohou těšit na řadu herců, kteří v seriálu vystupovali v minulosti. Jmenovitě na Lukáše Hejlíka, Janu Strykovou, Pavla Kikinčuka, Veroniku Arichtevu, Daniela Bambase a další.

Na epizodě je ale nejzajímavější to, že nakonec poslední nebude. Televize Nova se rozhodla, že bude v pořadu pokračovat, přičemž nové epizody budou uváděny exkluzivně na placené službě Voyo. Oficiálně bude seriál obnovený kvůli fanouškům, kteří Novu zavalili žádostmi o to, aby seriál zrušený nebyl. Možná Nova zjistila, že i navzdory klesající sledovanosti v běžném vysílání lze Ordinaci i nadále financovat, pokud bude na její placené platformě. Anebo celá logika funguje přesně naopak, kdy je Nova ochotná nadále financovat svůj největší hit, pokud má šanci být magnetem pro nové předplatitele její streamovací platformy.

Tak či tak je podstatné, že minimálně v tuhle chvíli seriál jede dál, přičemž by měl mít nadále více či méně stejné obsazení i tvůrčí tým. Předpokládá se, že nové epizody by mohly dorazit někdy po prázdninách.

Zdroj: Nova

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest