John Diggle se vrací do světa Arrowverse

John Diggle se vrací do světa Arrowverse | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se, jak bude vypadat Nightwing, který nově ve světě Arrowverse začne vystupovat.

Seriál Arrow, který otevřel celý provázaný svět seriálů natočených na motivy DC komiksů, skončil loni v lednu, čímž se uzavřela jedna výrazná etapa. Nějakou dobu to vypadalo, že by na seriál mohl navázat spin-off s několika ženskými hrdinkami z původní show, k tomu ale nikdy nedošlo. Na konec série se tak pro tuto chvíli bude navazovat pouze skrze postavu Johna Diggla.

Toho v seriálu ztvárnil David Ramsey a je vedle Olivera Queena jedinou postavou, která v úplně všech sériích figurovala jako hlavní. Navíc má spolu s Oliverem nejvyšší počet epizod, v nichž vystupuje. Ten počet epizod bude dál narůstat. Už v závěru Arrowa bylo naznačeno, že by se z Johna mohl stát nový Green Lantern. Stále není tak docela zřejmé kdy a zda k tomu dojde, nicméně už můžeme s jistotou říct, že se John opravdu vrátí.

Do budoucna se počítá s jeho zastávkou v seriálech The Flash, Supergirl, Legens of Tomorrow a Superman & Lois, ale už teď, 13. července John hostuje v seriálu Batwoman. Konkrétně v 16. epizodě nazvané Rebirth. V ní se potká s Lukem Foxem (Camrus Johnson) a poradí mu, jak se vypořádat s dilematy, která jej tíží. Zřejmě to bude právě Diggle, kdo Lukea postrčí k tomu, aby se do budoucna stal Nightwingem, dalším populárním DC superhrdinou. Dole v galerii můžete vidět, jak bude Nightwing v seriálu vypadat. Krom toho, že bude David Ramsey v řadě DC seriálů hrát, tak by si měl vyzkoušet také režii, takže mu držíme palce, ať jeho Arrowverse kariéra nadále úspěšně kvete.

Foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Jarda Luňák | 16.06.2021 23:23
Pleteš se, Luke má být Nightwing. Už jsem ty díly viděl a je to fakt pecka.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest