The Morning Show: 2. řada zprávařského seriálu v první upoutávce

The Morning Show: 2. řada zprávařského seriálu v první upoutávce | Fandíme seriálům
Apple TV+
Podívejte se, co se dělo potom, když se vysílání přerušilo. Reese Witherspoon a Jennifer Aniston jsou zpátky s dalšími příběhy ze světa zpravodajství.

Apple TV+ představila návrat dalšího svého seriálu. Nedávno se streamovací platforma pochlubila návratem postapokalyptické show See, teď dostává prostor také drama z prostředí televizního zpravodajství – The Morning Show. První řada byla pro Apple jednou z vlajkových lodí při prvotním startu streamovací služby. Do seriálu se nalily obrovské peníze, aby se do hlavních rolí podařilo obsadit Jennifer Aniston, Reese Witherspoon a Stevea Carella. Navzdory nejlepším předpokladům bylo přijetí nakonec rozpačité. Seriál byl označovaný jako nekonzistentní, bylo mu vyčítáno, že si ukousl příliš velké sousto.

První řada pojednávala o potížích, které ve stanici nastanou poté, co je dlouhodobý oblíbený moderátor Mitch Kessler (Carell) obviněný ze sexuálního obtěžování. Jeho kolegyně Alex Levy (Anniston) se snaží za každou cenu udržet svoji pozici. Její novou parťačkou se stává dosavadní terénní reportérka Bradley Jackson (Witherspoon), která je hozená do vody a musí se velmi rychle naučit plavat.

V závěru první řady dámy v živém vysílání odhalily, že vedení o potížích vědělo a přenos byl přerušen. Trailer na řadu druhou odhaluje, že se Alex rozhodla ze stanice zcela odejít. Zároveň v seriálu nadále zůstává postava Mitche, i když to původně vypadalo, že byl Steve Carell najatý pouze na první řadu. Racejí se také Mark Duplass a Billy Crudup. Obsazení nově rozšíří Julianna Marguiles, Greta Lee a Hasan Minaj. Druhá řada seriálu dorazí 17. září.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest