Další zbytečný Disneyho projekt: Spin-off Krásky a zvířete

Další zbytečný Disneyho projekt: Spin-off Krásky a zvířete | Fandíme seriálům
Disney
Luke Evans a Josh Gad se vracejí jako Gaston a LeFou, aby odhalili minulost kouzelné kletby.

Nejzajímavější Disneyho projekty vznikají v říši animace, u Marvelu, Lucasfilmu, popřípadě na televizních kabelových stanicích, které gigant koupil společně se studiem Fox. Na své interní výrobní lince Disney chystá především nejrůznější remaky svých starších hitů a jejich nejrůznější deriváty. Do kin čerstvě dorazila Cruella, která podle většiny recenzí není špatná, ale zároveň nemá nic, co by z ní dělalo víc než jen řemeslně zvládnutý produkt.

Cruella je prequelem 101 dalmatinů – pojednává o osudech ústřední záporačky před tím, než se stala zámožnou trýznitelkou roztomilých pejsků. A do minulosti se vypraví také spin-off Krásky a zvířete, jenž se taktéž zaměří na záporné charaktery. Remake Krásky a zvířete utržil neskutečnou 1,264 miliardy dolarů a studio od té doby chtělo nějak na tom úspěchu stavět. Nějaké klasické pokračování je prozatím v nedohlednu, nicméně se chystá alespoň seriálový prequel o Gastonovi a LeFouovi.

Ten je prozatím označovaný jednoduše jako „Kráska a zvíře“ (Beauty and the Beast) a půjde o osmidílnou limitovanou sérii. Ta se bude odehrávat několik let před událostmi filmu a bude pojednávat o tom, jak se po překvapivém odhalení z minulosti vydají Gaston, LeFou a jeho nevlastní sestra na nečekanou cestu plnou romantiky, komedie a dobrodružství. Zatímco se odkrývají tajemství dávné minulosti a nebezpečí v přítomnosti narůstá, staří přátelé a noví nepřátelé zjišťují, že staré známé království ukrývá řadu tajemství.

Seriál nám má odhalit, jak se hrubián jako Gaston a trouba jako LeFou mohli kdy stát přáteli a parťáky. Vedle toho má také novinka ukázat jak se stalo, že tajemná kouzelnice seslala osudové kouzlo na prince, který se proměnil ve Zvíře. Série má podle Disneyho nejen nabídnout odpovědi, ale také přinést úplně nové otázky.

Rozkrývání kletby, která proměnila pohádkového prince, by mohlo být přesně tím propojením s původním filmem, které naláká k nové sérii skalní fanoušky. Osobně se však nemůžu zbavit pocitu marnosti, který z celého projektu čiší. Už hraný remake Krásky a zvířete byla strašně vyprázdněná záležitost a moc si nedovedu představit, že s odebráním ústředních postav a přidáním šťourání v minulosti roztaženém na osm epizod, by to mohlo být výrazně jiné.

V ústředních rolích se vracejí Luke Evans a Josh Gad, které doplní Briana Biddleton jako Tilly. Seriál chystají Edward Kitsis a Adam Horowitz, kteří jsou zodpovědní za průměrný pohádkový seriál Bylo nebylo. Natáčení začne na jaře příštího roku.

Foto je ilustrační, z filmu Kráska a zvíře (Disney)

Zdroj: TV Line

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest