Jak jsem poznala vašeho otce: Nástupce populární komedie nabral první mužskou postavu

Jak jsem poznala vašeho otce: Nástupce populární komedie nabral první mužskou postavu | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 1 obrázek
Po Tedovi také Sophie povypráví svým dětem, jak poznala svou životní lásku. Obsazení se rozrůstá.

Prakticky od ukončení úspěšného komediálního seriálu Jak jsme poznal vaši matku (How I Met Your Mother) se mluví o přípravě seriálu Jak jsem poznala vašeho otce (How I Met Your Father). Zvažovalo se, zda má být nový seriál provázaný s tím původním nebo ne, vzniklo několik různých projektů, které zase postupně zapadly. Teprve letos v dubnu zřejmě s definitivní platností objednala streamovací služba Hulu verzi, kterou připravují Isaac Aptaker a Elizabeth Berger, tvůrci seriálu Tohle jsme my.

Už od té doby víme, že hlavní hrdinkou bude Sophie, která po vzoru Teda z původního seriálu vypráví svému synovi o tom, jak potkala svou životní lásku. Hlavní roli dostala Hilary Duff, teď se dozvídáme o obsazení jejího prvního parťáka. Jmenuje se Jesse, je to jeden z kamarádů Sophie. Je inteligentní, poněkud břitký a k lásce se staví cynicky. Snaží se prosadit jako muzikat a jezdí s Uberem, aby se uživil. Bydlí společně s nejlepším kamarádem Tomem.

Do role byl obsazený Chris Lowell, jehož aktuálně můžete vidět v kině jako ženicha ve snímku Nadějná mladá žena. Největší pozornost na sebe zatím upoutal asi v seriálu GLOW: Nádherné ženy wrestlingu, kde hrál producenta wrestlerské dívčí show – Bashe Howarda.

Zatím stále není jasné, zda nový seriál bude s tím původním jakkoliv provázaný, avšak je označovaný jako „spin-off“, což by nějakou spřízněnost naznačovalo. Hulu si objednalo rovnou celou sérii, která bude pojednávat o tom, jak se Sophie a její přátelé snaží v roce 2021 porozumět sami sobě a najít lásku v době neomezených možností seznamovacích aplikací.

Foto: How I Met Your Mother (CBS)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Lukáš | 23.06.2021 08:19
Mohl bych hledat nějakou spojitost se spolubydlícím Tomem… Tom se jmenoval Jamesův (Barneyho bratr) partner v HIMYM. Tak třeba vzdáleně navážou tímhle způsobem…
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest