Kiefer Sutherland míří do nové špionážní série

Kiefer Sutherland míří do nové špionážní série | Fandíme seriálům
Fox
Legendární „Jack Bauer“ ještě ve světě agentských komplotů neřekl své poslední slovo.

Televizní kariéru Kiefera Sutherlanda asi není třeba dlouze představovat. Miláčkem davů se stal díky populární sérii 24 hodin. Jako Jack Bauer se vrátil ještě v navazující minisérii 24 hodin: Dnes neumírej. V seriálu Prezident v pořadí se zapletl do politických machinací a vyšetřování vražedného útoku, jehož cílem se stal jeho prezidentský předchůdce. A loni se objevil v dalším napínáku, v seriálové moderní předělávce Uprchlíka, kde Kiefer pronásleduje muže podezřelého z teroristického útoku v metru.

Ani napříště se Sutherland neotočí k napětí zády. Zahraje si hlavní roli v připravované (dosud nepojmenované) špionážní sérii. Oblíbený herec zde představí Jamese Weira, špionážního agenta ze soukromého sektoru, na něhož čeká bitva o zachování světové demokracie. Proti němu stojí dezinformace, manipulace lidským chováním, státní špiclování a zájmy lidí, kteří mají nad tímhle vším kontrolu.

Sérii připravují scenáristé John Requa a Glenn Ficarra, podepsaní pod snímky Bláznivá, zatracená láska či Focus, popřípadě pod seriálem Tohle jsme my. Má nás čekat hodně osobní, paranoidní thriller, do něhož tvůrci toužili získat Sutherlanda už samého prvopočátku. Série vzniká pro novou streamovací platformu Paramount+.

Foto je ilustrační

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest