Nebe s.r.o.: Ňouma Daniel Radcliffe míří na divoký západ

Nebe s.r.o.: Ňouma Daniel Radcliffe míří na divoký západ | Fandíme seriálům
TBS
Zobrazit další 4 obrázky
Nový trailer představuje třetí řadu nápaditého komediálního seriálu Miracle Workers.

Komediální scenárista Simon Rich dlouho psal pro varietní show Saturday Night Live, je podepsaný pod seriálem Muž hledá ženu a jeden čas pracoval také na Simpsonových. V roce 2019 přišel se seriálem Nebe s.r.o. (Miracle Workers). V tom jsme mohli sledovat zaměstnance nebe, kteří se za každou cenu snaží Bohovi prokázat, že lidské plémě si nezaslouží být vymazáno z existence. Zábavný seriál sršel nápady a byl úspěšný, takže filmaři mohli pokračovat. Nerozhodli se však jednoduše přinést další příběhy oblíbených hrdinů, ale postupovali antologickou metodou, kdy ve druhé řadě stejné obsazení ztvárnilo úplně jiné postavy, v úplně jiném příběhu, ze zcela odlišného prostředí. Jen se stejným typem humoru.

Druhá řada vykreslovala běžný život ve středověku a třetí řada, s podtitulem Orgen Trail, nás zavádí do časů osidlování divokého západu. Děj je zasazený do roku 1844, kdy se skupina dobrodruhů vydává na dostavnících směrem k Pacifiku. V ústředních rolích se znovu vracejí Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni a Jon Bass. Radliffe hraje idealistického maloměstského kazatele, Buscemi hledaného zločince, Soni taktéž nebezpečného pistolníka, Viswanathan nespokojenou ženu, která by se ráda daleko víc bavila a Bass jejího bohatého manžela.

Jak napovídá nový trailer, seriál se i nadále bude držet stejného stylu humoru, kdy některé postavy jsou okatě naivní (vyložení ňoumové), jiné na svoji dobu až příliš vzdělané a moderní. Veškeré repliky se i přes sebevětší praštěnost podávají s naprostou vážností a často se čerpá ze skutečnosti, že v dané době byla úplně jiná společenská situace, než jaká panuje dnes. Takže si například pamatujte, že v dané době se nesluší říkat „žena noci“, politicky korektní označení tenkrát bylo „běhna“...

Série vzniká primárně pro americkou stanici TBS, jež premiéru 3. řady plánuje na 13. července. Dosavadní dvě série u nás nabídlo HBO, tak snad se zadaří i do třetice.

Podklady a foto: TBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest