Zmizet beze stopy: Nový trailer blíže představuje akční thriller od Netflixu

Zmizet beze stopy: Nový trailer blíže představuje akční thriller od Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Bývalému agentovi speciálních služeb při fingované autonehodě zavraždí manželku. Snaží se mu někdo pomstít, nebo manželčina minulost skrývá něco, o čem nevěděl?

Začátkem května jsme vám představili seriálovou novinku od Netflixu nazvanou Zmizet beze stopy (Hit & Run). V té bývalý člen speciálních sil žije dnes poklidným životem. Avšak manželka umělkyně se stane obětí autonehody a řidič ujíždí z místa činu. Brzy vychází najevo, že nešlo o náhodu, ale o cílený útok.

Nový trailer naznačuje, že nebude tak docela jasné, zda byla terčem přímo manželka a v její minulosti je něco, o čem zatím hlavní hrdina Segev netušil, anebo naopak jeho žena zemřela jen proto, že se někdo ze starých časů chtěl pomstít jemu. Segev se následně vydává po stopách vrahů do New Yorku, kde se za pomoci své bývalé Naomi, která pracuje jako novinářka, snaží vypátrat, proč se vlastně nešťastná událost stala a kdo za ní stojí.

Seriál připravili Dawn Prestwich a Nicole Yorkin (Zločin – The Killing) a Avi Issacharoff a Lior Raz. Raz (6 underground: Tajné operace, Fauda) zároveň hraje hlavní roli. Jeho manželku ztvárnila Kaelen Ohm (Queen of Spades) a Naomi Sanaa Lathan (Aféra). Nový trailer celkem nešetří akcí, takže to vypadá, že buď Segev nebo jeho žena se zapletli do něčeho opravdu velkého. Uvidíme, zda série nabídne silné špionážní drama, anebo spíš béčkovou drsnou zábavu, která se bude snažit za každou cenu tvářit strašně vyhroceně a překvapivě.

Netflix novinku uvede 6. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest