Jeff Goldblum míří do televizního seriálu Search Party

Jeff Goldblum míří do televizního seriálu Search Party | Fandíme seriálům
Universal Pictures
Jeden z nejkultovnějších seriálů současnosti bude po obsazení velké filmové hvězdy ještě svéráznější.

Jeffa Goldbluma asi není třeba dlouze představovat. Herecká legenda se blýskla v Mouše, Jurském parku, Dni nezávislosti, Životu pod vodou či Thorovi: Ragnarok. V televizi měl Jeff zatím delší štace v seriálu Zákon a pořádek: Zločinné úmysly a jako moderátor dokusérie The World According to Jeff Goldblum. Jinak měl v televizi pouze štěky. Další větší roli má teď dostat v seriálu Search Party.

Ten má už tak skvělou pověst. Recenze jsou sérii od série prakticky jen pochvalnější, především díky tomu, že seriál stále dokáže přicházet s něčím novým a diváky překvapovat. Seriál začíná relativně nevinně, když skupina přátel zkusí amatérsky vypátrat zmizelou známou. Pak se série vyvine do daleko šílenějších výšin.

Ostatně, Goldblum si v sérii zahraje Tunnela Quinna, charismatického technologického miliardáře, který uzavře partnerství s jednou z hrdinek, jež se ve čtvrté řadě ocitla blízko smrti. Hrdinka dá dohromady zbytek party a společně se vydávají na „altruistickou, ale děsivou cestu“. Že bychom se mohli těšit na nějaké hrátky se záhrobím? Goldblum k obsazení do seriálu řekl: „Search Party je geniální seriál. Je mi ctí být jeho malou součástí. Respektuji a zbožňuji všechny, kteří se na téhle kouzelné zábavě podílejí.“

V hlavních rolích se vracejí Alia Shawkat, John Reynolds, John Early a Meredith Hagner. Sérii vytvořili Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers a Michael Showalter. Pátá série se právě točí a vzhledem k tomu, že čtvrtá běžela letos v lednu, tak by dávalo smysl, kdyby ta pátá dorazila v příštím roce. Poslední dvě řady sice vznikly pro HBO Max, české HBO GO (ani žádná jiná lokální služba) však seriál zatím bohužel stále oficiálně nenabízí.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest