FBoy Island: Také HBO naskakuje na vlnu randících sexy show

FBoy Island: Také HBO naskakuje na vlnu randících sexy show | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 6 obrázků
Netflix konkurenci ukázal, že místo drahých seriálů můžete diváky nalákat na levné reality-show.

Různé variace vztahových, randících nebo lascivních reality show rozhodně nejsou nic nového. Formáty jako The Bachelor, Love Island, Married at First Sight, 90 Day Fiancé, Temptation Island nebo Are You The One už jsou tu léta. Netflix z nich nicméně dokázal opět udělat fenomén, jaký se téměř blíží legendárním časům na přelomu tisíciletí, kdy diváky po celém světě strhly čerstvé novinky jako Survivor nebo Big Brother. V současnosti randící show jako Too Hot To Handle nebo Love Is Blind dokázaly vyrobit přesně ten typ správné šuškandy, kdy si přátelé mezi sebou říkají „to je tak blbé, že to musíš vidět“ a pestrobarevné memy zaplavují sociální sítě jako lavina. HBO si teď uvědomilo, že nejen prestižními seriály může být platforma živa a rozhodlo se naskočit na vlnu sexy reality show také.

Novinka se jmenuje FBoy Island. Pokud se náhodou neorientujete v jadrné mluvě dnešního mládí, fboy (zkrácená verze pro fuck boy) je mladý muž, který si s ženami pouze zahrává. Nehledá vztah. Pouze si chce užít. Ideálně na několika frontách. Jak to vnímá druhá strana? To čert vem. Přitom samozřejmě existuje spousta dam, které o nevázanou zábavu nestojí a hledají něco stálejšího. Pokud jim fboy nakuká, že to má stejně, dámy se logicky mohou cítit poněkud…řekněme rozmrzelé, ať nejsem sprostý.

FBoy Island je soutěžní pořad, který se oficiálně tváří, že se snaží rozpoznat, zda se fboyové dovedou napravit, popřípadě jestli hodní hoši vždy ostrouhají. Na tropický ostrov produkce navezla tři mladé dámy, které se pokoušejí najít pravou lásku, a 24 atraktivních mužů. Všichni usilují o přízeň dam. Dvanáct z nich hledá dlouhodobý vztah, dvanáct se hrdě hlásí k tomu, že jsou to fboyové. Dámy se snaží rozpoznat, kdo je kdo. Situaci komplikuje skutečnost, že ve hře je také finanční odměna, konkrétně 100 tisíc dolarů. Z traileru zatím nejsou úplně zřejmá pravidla, avšak zdá se, že dámy budou s postupem času vyřazovat pány, o kterých si budou myslet, že jsou fboyové. A na odměnu zřejmě dosáhne jedině ten, kdo se dostane až na konec. Fboyové tedy budou motivovaní k tomu, aby předstírali, že jsou to slušní kluci. Idea je asi taková, že by je to předstírání mohlo přiučit nějakým reálně slušným návykům, dámy se konečně mají naučit poznat, kdo skutečně stojí za pozornost a slušní hoši se mají prosadit i navzdory nekalé konkurenci.

Koncept zní zábavně, trailer slibuje peprnou podívanou, která fanouškům podobných show sedne jako ulitá. Moderuje komička Nikky Glaser. HBO Max začíná show uvádět 29. července, kdy vždy po týdnu uvolní čerstvé epizody. Bohužel, zatím nemáme zprávy o tom, zda reality show nabídne i české HBO GO. Velkou část nabídky HBO Max přebírá, ale občas se některým titulům také vyhne.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest