Obi-Wan Kenobi: Qui-Gon se nevrátí, řekl herec Liam Neeson

Obi-Wan Kenobi: Qui-Gon se nevrátí, řekl herec Liam Neeson | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 15 obrázků
Představitel Qui-Gon Jinna z prequelové trilogie Hvězdných válek odmítl teorie o jeho návratu v sólovém seriálu Obi-Wana Kenobiho. Máme také fotky z natáčení s hvězdou Hry o trůny. 

Britský herec Liam Neeson (Schindlerův seznam, Láska nebeská) se u fanoušků Star Wars proslavil jako moudrý mistr Jedi a učitel Obi-Wana Kenobiho, Qui-Gon Jinn. Neesonova postava se měla v prequelové trilogii ujmout malého Anakina Skywalkera, Qui-Gon ale tragicky zahynul mečem Dartha Maula při obraně planety Naboo. Smrt učitele výrazně zasáhla mladého Obi-Wana a fanoušci proto spekulovali, že se Qui-Gon objeví v chystaném seriálu Obi-Wan Kenobi jakožto tzv. Force Ghost.

Na Neesonovův případný návrat do role se herce přímo zeptal Jimmy Kimmel v pořadu Jimmy Kimmel Live!. Neeson odvětil, že o seriálu, který natáčí Ewan McGregor (představitel Obi-Wana z prequelové trilogie Star Wars) ví, ale on sám se v něm zcela jistě neobjeví, protože se mu s nabídkou nikdo neozval. Zavtipkoval, že si jej produkce ani nemůže dovolit po finanční stránce. Jak ale známe Disneyho a jeho všeobecné tajnůstkářství, Liam může i prachsprostě lhát, aby jeho návrat zůstal překvapením.

Dlouhotrvající produkce Obi-Wana Kenobiho je stále v plném proudu a do éteru se dostaly další fotky z natáčení. Na nich se tentokrát objevila herečka Indira Varma (Hra o trůny). Fotky odhalily, že její role bude s největší pravděpodobností záporná, herečka na sobě má tradiční uniformu důstojníka galaktického Impéria. Jaké postavení bude její postava v imperiální hierarchii mít se dozvíme až v příštím roce, kdy bude seriál Kenobi uveden na službě Disney+.

Přáli byste si znovu vidět Qui-Gon Jinna? Měl by jeho návrat smysl? Hoďte nám názor do komentářů. Video nabízí kompletní rozhovor Jimmyho Kimmela s Liamem Neesonem. V galerii si můžete připomenout dosavadní potvrzený ansámbl herců pro seriál. 

Zdroj: YouTube/Jimmy Kimmel Live, Instagram/EmpiRa Star Wars Fan Club

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest