Sexuální výchova: První teaser představuje 3. řadu oblíbeného seriálu

Sexuální výchova: První teaser představuje 3. řadu oblíbeného seriálu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Nalistujte si třetí kapitolu vaší sexuální učebnice, aneb nová řada Netflix seriálu zveřejnia první ukázku.

Před časem jsme vám představili už třetí řadu oblíbeného Netflix seriálu Sexuální výchova (Sex Education). Pohledem mladého Otise (Asa Butterfield) jsme se postupně seznámili se studenty anglické školy Moordale. Právě ta se stala hlavním tématem prvního teaseru, který Netflix pro třetí řadu zveřejnil.

Upoutávka je natočená jako propagační video školy, jehož pořízení zorganizovala nová mladá ředitelka Hope (Jemima Kirke), která si po nahrazení ředitele Groffa dává za cíl navrátit škole její bývalou prestiž. Upoutávka sice neobsahuje žádné záběry z 3. řady, nicméně je fajn opět vidět oblíbené hrdiny a z ukázky se dá docela dobře nasát stará dobrá atmosféra, díky které je seriál tak oblíbený.

Oficiální synopse odhalila, že v novém školním roce si Otis užívá nezávazného sexu, z Erica a Adama je oficiálně pár a Jean čeká dítě. Nová ředitelka Hope se pokusí škole vrátit její bývalou prestiž, Aimee objeví feminismus, Jackson se zamiluje a ve vzduchu stále visí ztracená hlasová zpráva. Máme se připravit na zvířata se závazky, mimozemšťany, cupcaky ve tvaru vulvy a daleko větší množství paní Groffové.

V ústředních rolích se vracejí Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee Lou Wood a Gillian Anderson. Hlavní scenáristkou je stále Laurie Nunn a hlavním režisérem opět Ben Taylor. Netflix třetí řadu uvede 17. 9.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest