Kolo času: Natáčení 2. řady velkého amerického seriálu v Česku začalo

Kolo času: Natáčení 2. řady velkého amerického seriálu v Česku začalo | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit další 3 obrázky
Další velká fantasy sága se rozrůstá ještě před tím, než se diváci dočkali byť jen jedné jediné epizody.

Kolo času je další velký fantasy projekt, který se pokusí vykročit ve šlépějích Hry o trůny. Jednu ze svých vlajkových lodí by z něj ráda udělala streamovací platforma Amazon. Do série jsou investované nemalé peníze, a pokud bude o Kolo zájem, bude tu s námi hodně dlouho, protože knižní předloha čítá celkem 14 knih, tedy dvakrát tolik, než je zamýšlená délka zmiňované Hry o trůny.

Ze seriálu jsme stále viděli jen pár vteřin videa a několik málo fotek a vlastně ani nevíme, kdy se dočkáme premiéry. Přesto je patrné, že Amazon vkládá ve Wheel of Time velkou důvěru, protože už byla schválena druhá řada, jejíž natáčení včera, 19. července, začalo. Pro našince je zajímavé, že hlavní základnu mají filmaři v Praze. Tam mají pronajaté ateliéry a exteriérové lokace natáčejí všude možně po republice.

Vyfocená klapka prozrazuje, že první epizodu druhé řady režíruje Thomas Napper, jenž už s natáčením v Česku má zkušenosti, když tu pro BBC točil válečnou sérii Svět v plamenech.

Už 23. července se snad konečně dozvíme víc o první sérii. Ta bude mít svoji prezentaci na virtuální verzi populárního Comic-Conu (podrobnější program zde), kde seriál představí showrunner Rafe Judkins. Doufáme, že se dočkáme, nejen termínu premiéry, ale snad i prvního traileru.

Kolo času je chystaný fantasy seriál z produkce Amazonu, který bude konkurovat Pánovi prstenů a chce navázat na úspěch Hry o trůny. Projekt produkuje a píše Rafe Judkins a hlavní role se ujala Rosamunde Pike. Mezi další členy obsazení patří Daniel Henney, Madeline Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoe Robins a Josha Stradowski. Příběh se odehrává ve světe, kde existuje magie, ale pouze hrstka vyvolených žen zvaných Aes Sedai jí vládne. Hlavní hrdinkou je Moiraine, členka řádu, která se ujme pěti mladých lidí, poté, co jejich rodnou vesnici napadnou síly „Temného“, zlé entity, která touží po zničení samotné existence. Moiraine je přesvědčena, že jeden z pěti lidí je reinkarnací „Draka“, prastarého hrdiny a mocného kouzelníka, jenž podle proroctví buď zničí nebo spasí svět.

Podklady a foto: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest