S.O.Z. Soldiers or Zombies: Trailer představuje novou zombie sérii

S.O.Z. Soldiers or Zombies: Trailer představuje novou zombie sérii | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 1 obrázek
Narcos se zombíky? Válku s drogovými kartely rozčísnou nemrtví.

Kdybyste z jakéhokoliv důvodu měli pocit, že aktuálně máme málo zombie seriálů, tak je tu další. Novinka se mezinárodně jmenuje S.O.Z. Soldiers or Zombies (S.O.Z: Soldados o Zombies). Sérii distribuuje Amazon, je točená v angličtině a španělštině a vypadá dost levně. Na první pohled tu není nic, co by novinku jakkoliv odlišovalo od dosavadních zombie příběhů, kterých v posledních letech potkáváme opravdu mraky. Pouštní prostředí se zas tak moc neliší od toho, co jsme mohli vidět v Živí mrtví: Počátek konce, chování zombies nebo jejich likvidace nijak nevyčnívá z řady. Ani potenciálně třaskavé prostředí drogových gangů tu není na první pohled zpracované nijak odvážně – zatím se zdá, že ústřední boss bude vykreslený prostě jako zločinec se srdcem ze zlata, aby nebylo tak těžké mu fandit. A k tomu to levné zpracování, takže komu přesně je tahle novinka určena? Milovníkům Narcos? Španělsky hovořícímu publiku?

Podle oficiální zápletky vojenská jednotka zatkne charismatického drogového Bosse Alonsa Marroguína, který uprchl z mexické věznice, aby se vyhnul vydání do USA. Všechno se ale zvrtne, když komando narazí na prasata, která se infikovala během amerického vědeckého experimentu, jenž se šeredně pokazil. Vojáci se mění v nezastavitelné, nemrtvé stroje a začíná válka mezi tím nejnepředvídatelnějším drogovým kartelem a hordou zombies.

V hlavních rolích Sergio Peris-Mencheta (Life Itself), Fátima Molina (Who Killed Sara?) a Horacio García Rojas (Narcos: Mexico). Režíroval Rigoberto Castañeda. Dále hrají Adria Morales, Toby Schmitz, Steve Wilcox, James Moses Black, Jorge Jiménez a Vico Ortiz. Datum premiéry je na Amazon Prime Video stanoveno na 6. srpna.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest