Živí mrtví: Comic-Con přinesl trailer pro finální sérii

Živí mrtví: Comic-Con přinesl trailer pro finální sérii | Fandíme seriálům
AMC
Krom nové upoutávky je tu také podrobná synopse závěrečné řady oblíbeného zombie seriálu.

Letošní Comic-Con je sice chudší, než byly ty za časů před pandemií, ale minimálně televizní fanoušci se i letos měli na co těšit. Živí mrtví měli tradičně silnou účast, přičemž největší pozornost sklízí první trailer pro závěrečnou řadu hlavního seriálu. Nový trailer byl jednou z prvních věcí, které během panelu přišly na řadu, ve videozáznamu začíná už v čase 1:45. Kdybyste neměli dost, tak si následně můžete přehrát celou debatu s aktuálním hereckým obsazením. A vypadá to, že věci se začínají pěkně přiostřovat.

Tady je oficiální synopse závěrečné řady: Naši přeživší se v minulosti museli potýkat se svými osobními démony, bojovat s novými hrozbami a překonat to, jak se apokalypsa víc a víc podepisovala na jejich bližních. Obrana Alexandrie je zásadně narušena. Po zkáze, kterou za sebou zanechali Šeptači, z osady zbývá jen stín. Všichni obyvatelé se pracně snaží ji opět postavit na nohy a nakrmit narůstající počet obyvatel, mezi které se řadí i přeživší padlého Království a hořícího Hilltopu, ale také nová skupina, která přišla s Maggie. Alexandrie má víc obyvatel, než dokáže ochránit a nakrmit. Situace je vážná, napětí narůstá a do popředí se dostává pud sebezáchovy.

Alexandrie musí zajistit víc jídla dřív, než padne, tak jako řada jiných komunit, na které její obyvatele během let narazili. Ale kde a jak? Pohublí a hladovější než kdy dřív se naši hrdinové musí skutečně zapřít a pokusit se zachránit životy svých dětí, i kdyby je to mělo stát jejich vlastní. Obyvatelé Alexandrie přitom netuší, že Eugene, Ezekiel, Yumiko a Princezna jsou stále zajatí tajuplnými vojáky, kteří jsou členy vetší a značně sebestředné skupiny.

V hlavních rolích se vracejí Norman Reedus jako Daryl Dixon, Melissa McBride jako Carol Peletier, Lauren Cohan jako Maggie Greene, Christian Serratos jako Rosita Espinosa, Josh McDermitt jako Eugene Porter, Seth Gilliam jako Gabriel Stokes, Ross Marquand jako Aaron, Khary Payton jako Ezekiel a Jeffrey Dean Morgan as Negan. Hlavní scenáristkou je Angela Kang. První epizoda 11. řady bude v USA k dispozici už 15. srpna a v letošním roce se počítá s odvysíláním 8 epizod ze čtyřiadvacetidílné závěrečné řady. V Česku Živé mrtvé přebírá Netflix a s větším zpožděním také HBO.

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest