Na seznamu smrti: Ve válečném thrilleru se po boku Chrise Pratta objeví i Captain Boomerang ze Sebevražedného oddílu

Na seznamu smrti: Ve válečném thrilleru se po boku Chrise Pratta objeví i Captain Boomerang ze Sebevražedného oddílu | Fandíme seriálům
Amazon Prime, Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér Traing Day chystá pro Amazon válečný thriller, jehož obsazení nově doplní i Jai Courtney.

Je to již rok a půl od prvního oznámení seriálové adaptace románu Na seznamu smrti (The Terminal List) od spisovatele Jacka Carra. Od počátku projektu je jasné, že hlavní roli ztvární Chris Pratt, který se na televizní obrazovky vrátí po pěti letech od epizodní role v sitcomu Máma a po šesti letech od konce kultovního seriálu Parks and Recreation. Akční thriller vzniká pod režijním vedením režiséra Training Day Antoina Fuquy.

The Terminal List: Traumatizovaný veterán s tváří Chrise Pratta našel známého parťáka
 

Do již tak hvězdného obsazení se nyní přidává i představitel Kapitána Boomeranga z komiksového Sebevražedného oddílu, kterého budeme moci vidět na velkém plátně v dalším díle již 5. 8. Jai Courtney ztvární v chystaném seriálu nemilosrdného miliardáře Steva Horna, který znepříjemní život titulnímu hrdinovi a bývalému členovi Navy Seals Jamesovi Reeceovi (Chris Pratt).

Příběh seriálu se točí kolem výše zmíněného Jamese Reece, jehož celá jednotka Navy SEAL se dostala pod nečekaný útok během tajné mise. Reece se vrací domů ke svojí rodině a na události má protichůdné vzpomínky. Není si jistý, zda za situaci nenese odpovědnost. Jak ale na světlo vycházejí nové skutečnosti, Reece zjišťuje, že proti němu stojí nebezpečné síly, které ohrožují nejen jeho život, ale i život jeho blízkých.

Kromě Chrise Pratta a Jaie Courtneyho v seriálu uvidíme Constance Wu (Zlatokopky), Riley Keough, Taylora Kitsche (Temný případ) a Jeanne Tripplehorn (Mrs. America). O adaptovaný scénář se postaral David DiGilio (Traveler). Natáčení seriálu začalo před několika měsíci a Amazon počítá s uvedením během příštího roku.

Zdroj: Variety

Foto: Amazon, Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest