Ahsoka: Obsadil nový Star Wars seriál postavy Ezry Bridgera a velkoadmirála Thrawna?

Ahsoka: Obsadil nový Star Wars seriál postavy Ezry Bridgera a velkoadmirála Thrawna? | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 14 obrázků
Představitelka ústřední role možná potvrdila casting, spíše však zmátla fanoušky.

Svět Star Wars se až donedávna na televizních obrazovkách objevoval zejména v podobě animovaných seriálů. Těm se obecně povedlo díky mnohem většímu prostoru ve velké míře obohatit celý vesmír o mnoho nových příběhů a prvků, zejména však také výborné postavy. Ty teď nově začínají nalézat i své hrané podoby. The Mandalorian do reálného vizuálu převedl mimo jiné Mandalorianku Bo-Katan Kryze a bývalou Jedi padawanku Ahsoku Tano, tento výčet se však bude brzy rozrůstat. Velký podíl na tom bude mít právě Ahsoka a její stejnojmenný samostatný seriál.

Jak již bylo naznačeno v druhé sérii The Mandaloriana, Ahsoka bude příběhově navazovat na závěr animovaného Star Wars: Povstalci. Hlavní hrdinka se bude snažit nalézt velkoadmirála Thrawna, hlavního záporáka Povstalců, který ve finále animáku zmizel do neznámých končin galaxie spolu s ústředním hrdinou série Ezrou Bridgerem. V dubnu to zdánlivě potvrdila i uniklá synopse.

The Book of Boba Fett: Chystaný seriál odhalí minulost námezdního lovce
 

Už delší dobu se spekuluje o tom, kdo oběma postavám v hrané podobě propůjčí svou tvář. Nově se možná objevila odpověď. Představitelka Ahsoky Rosario Dawson rozvířila pozornost na sociálních sítích poté, co na svůj Instagram sdílela příspěvek, podle kterého Ezdru Bridgera ztvární Mena Massoud a Thrawna Lars Mikkelsen. Toto „odhalení“ by však nemuselo být tak horkým zbožím, jak se zdá.

O obsazení obou herců se spekuluje už poměrně dlouhou dobu. Mikkelsen Thrawna přímo daboval v animované podobě a už dlouhou dobu představoval oblíbenou volbu fanoušků – stejným způsobem se navíc z dabingu na plac dostala i Katee Sackhoff, představitelka Bo-Katan. Massoud pak na jaře na svém Instagramu podle mnohých lákal, na své obsazení, nebo za něj možná spíše lobboval, když použil v příspěvku citát Ezry Bridgera. Ani v jednom případě by tak obsazení nepředstavovalo obrovské překvapení.

Způsob, jakým Rosario Dawson informaci sdílela, je však poněkud zvláštní. Především u tak velkých franšíz jako jsou Star Wars jsou herci obecně vázáni tvrdými pravidly mlčenlivosti a je krajně ojedinělé, že by znenadání sdíleli takto velké novinky. Zprávu navíc nepotvrdil žádný další oficiální zdroj, ani žádné přední hollywoodské zpravodaje, jak upozorňuje i server Star Wars News Net.

Mohlo se stát, že Dawson narazila na drb a následně ho z radosti neopatrně sdílela, aniž by měla potvrzené informace? Těžko říct. Je nepravděpodobné, že by ústřední herečka nedostávala tak důležité informace, jako s kým bude z velké části sdílet natáčecí plac. Stejně tak je ale nepravděpodobné, že by velká castingová novinka byla předána veřejnosti takhle nešikovným způsobem.

V tuto chvíli se v podstatě nenabízí uspokojivá odpověď – kolem celé události leží hustá mlha a obecně je každé možné vysvětlení obklopené zmatkem. Nelze tedy konstatovat nic jiného, než že je třeba počkat na oficiální vyjádření nebo potvrzení z ověřených zdrojů. Do té doby nemůžeme přijímat předběžné závěry.

Zdroj: Star Wars News Net

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest