Volejte Saulovi: Představitel hlavní role zkolaboval při natáčení

Volejte Saulovi: Představitel hlavní role zkolaboval při natáčení | Fandíme seriálům
AMC
Bob Odenkirk táhne seriál ze světa Perníkového táty na svých bedrech. Jeho tělo odmítlo spolupracovat.

Bob Odenkirk je oblíbený a talentovaný herec, jehož ztvárnění Saula Goodmana v seriálu Perníkový táta udělalo na tvůrce tak dobrý dojem, že s ním připravili samostatný seriál Volejte Saulovi (Better Call Saul). Letos se podíval také do kin, společně s akčním snímkem Nikdo, kde ztvárnil bývalého zabijáka, jehož okolnosti přimějí k návratu do akce.

Tento týden Odenkirk zkolaboval v Novém Mexiku při natáčení nových epizod Volejte Saulovi. Herec znenadání padl na zem a byl rychle převezený do nemocnice. Jeho bližní brzy vzkázali veřejnosti, že bude v pořádku, stanice AMC později doplnila v tiskovém prohlášení, že měl srdeční příhodu.

Po několika dnech se herec natolik zotavil, že se sám mohl na Twitteru podělit o podrobnosti. Poděkoval fanouškům za přízeň, rodině za péči. Bob prodělal menší infarkt a doktorům se podařilo zablokovanou cévu uvolnit bez operace. Produkční společnosti Sony a studiu AMC poděkoval za podporu a uvedl, že si bere krátký čas na zotavení a pak se vrátí do práce.

Volejte Saulovi momentálně točí svou šestou sezonu, která bude zároveň poslední. Seriál by se měl začít víc potkávat s událostmi seriálu Perníkový táta a závěrečná řada bude mít rovnou 13 epizod, oproti tradičním deseti, aby bylo dost času všechno uspokojivě uzavřít. Série se má začít točit v první čtvrtině příštího roku.

Foto je ilustrační, Bob Odenkirk v seriálu Volejte Saulovi

Zdroje: Deadline, Bob Odenkirk

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest