Stranger Things: Nový teaser pro 4. sérii je venku

Stranger Things: Nový teaser pro 4. sérii je venku | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Jsou tu nové fotky a ukázka ze 4. řady oblíbené Netflix série. Kdy 4. řadu uvidíme a proč se tak zdržela?

Čtvrtá řada netflixovského hitu Stranger Things je stále tajemná jak hrad v Karpatech. V závěru třetí řady se hrdinové rozprchli do všech stran a od té chvíle fanoušci napjatě čekají na to, co bylo dál. To bylo před dvěma lety, což je u seriálu poměrně dlouhá doba. Z chystané čtvrté řady jsme tu a tam viděli nějaký kratičký teaser, nějakou fotku z natáčení nebo ujištění tvůrců, že vše je na dobré cestě.

Avšak ta cesta byla dlouhá a konec stále v nedohlednu. A o moc lepší to jen tak nebude, protože nově zveřejněný teaser potvrzuje, že na 4. řadu si počkáme až do příštího roku. Upoutávka kombinuje několik záběrů z již odvysílaných epizod s těmi zbrusu novými, jež nás lákají především na ostražité výrazy našich oblíbených hrdinů.

Kde se 4. řada tak zdržela? Producent a režisér Shawn Levy v rozhovoru pro Collider nedávno vysvětlil, že důležitou úlohu hrálo hned několik faktorů. Samozřejmě pandemie. Ta zdržela všechny seriály. Pro Stranger Things znamenala o to větší překážku, že vůbec poprvé se příběh ve větší míře rozdělil na několik různých míst. S tím souvisí o to větší složitost příprav. Děj se bude odehrávat ve městě Hawkins, v Rusku a ještě na jednom dalším místě. V rozhovoru pro Slashfilm pak Levy zdůraznil, že čtvrtá řada bude epičtější, filmovější a bude mít dosud největší měřítko.

Zápletku 4. řady zatím neznáme. Víme, že šerif Hopper sice přežil svou zdánlivou smrt, avšak je uzavřený v jakémsi ruském gulagu. Ostatní hrdinové jsou rozdělení, ale můžeme očekávat, že z Upside Down se blíží nějaká nová hrozba, která všechny opět svede dohromady. Obsazení nově rozšiřují Robert EnglundJamie Campbell Bower, Joseph QuinnTom WlaschihaSherman AugustusMason Dye a Nikola Djuricko. Vracejí se staří známí Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, David Harbour, Winona Ryder, Natalia Dyer a zbytek partičky z Hawkinsu.

Foto: Netflix

Zdroje: Collider, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest