Živí mrtví: Nový seriál s Darylem a Carol bude úplně jiný

Živí mrtví: Nový seriál s Darylem a Carol bude úplně jiný | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 3 obrázky
Původně měl spin-off běžet souběžně s hlavním seriálem, ale plány se změnily.

Fanoušky Živých mrtvých loni otřásla nečekaná zpráva, že seriál po 11. řadě skončí. Neskončí však postapokalyptický svět a čekají nás dokonce spin-offy se známými postavami. Těmi nejprominentnějšími, u kterých už byl vlastní seriál potvrzený, jsou Daryl a Carol, dvě poslední postavy, které jsou v seriálu od první série a z původně vedlejších hráčů se (každý vlastním tempem) staly staly jedněmi z divácky nejoblíbenějších figur.

V hlavních rolích samozřejmě budou vystupovat Norman Reedus a Melissa McBride. A ačkoliv zatím herci nesmějí prozradit příliš, Reedus pro IMDb uvedl alespoň tolik, že nový seriál nebude vypadat jako Živí mrtví. Nebude to epizoda The Walking Dead, kde shodou okolností zrovna vystupují pouze Daryl a Carol. Bude to něco úplně jiného.

Už při prvotním oznámení bylo potvrzeno, že showrunnerkou nového seriálu bude Angela Kang, jež má několik posledních let na starosti hlavní sérii. Později Reedus pro show Talking Dead uvedl, že původně byl plán takový, že by Daryl a Carol opustili hlavní show, dostali vlastní spin-off a do hlavní show se čas od času vraceli. To se změnilo, když bylo rozhodnuto, že 11. řada seriálu bude poslední.

Show má být o vztahu obou postav, o jejich společném putování napříč Amerikou a hlavně o naději, když dvojice zjišťuje, co vlastně ze známého světa zbylo. Angela Kang potom pro Deadline ještě doplnila, že tvůrci mají připravený návrh pilotní epizody a obecně naplánováno, co by v novém seriálu rádi ukázali.

Vypadá to, že nový seriál by měl dorazit v roce 2023.

Foto je ilustrační - seriál Živí mrtví

Zdroj: Movieweb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest