The Circle: Oblíbená show od Netflixu oznámila datum premiéry 3. řady

The Circle: Oblíbená show od Netflixu oznámila datum premiéry 3. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Další porce předstírání je daleko blíž, než by se fanoušci odvážili doufat.

Delší dobu víme, že má Netflix v plánu uvést třetí řadu soutěžní reality-show The Circle. Teď konečně známe přesné datum a je třeba říct, že „trojku“ už je opravdu za rohem. Příští zápolení o 100 tisíc dolarů startuje už 8. září. V ten den budou uvedeny 4 epizody a každý následující týden další čtyři, až 29. září bude odvysíláno finále. Celkem bychom tedy měli dostat opět 13 epizod. V pozici moderátorky se vrací Michelle Buteau.

Zatímco série jako Too Hot to Handle jsou čisté guilty pleasure, The Circle má daleko blíž ke strategickým show, jako jsou Big Brother nebo Survivor. Soutěžící mají reálný vliv na průběh hry a takticky se snaží prokousat až do finále. Nebo samozřejmě mohou na taktiku kašlat a doufat, že je dál dostanou pouze dobré vztahy. Soutěž je specifická v tom, že na rozdíl od Big Brothera nežijí soutěží pohromadě, ale každý v odděleném bytě. Spolu komunikují pouze skrz textové chaty, a tak nikdy nevíte, zda je babča od vedle skutečná, anebo za obrazovkou sedí dvacetiletý výrostek, který se vás snaží napálit. Element hraní rolí je extrémně zábavný, stejně jako jízlivý komentář moderátorky a střihačů, kteří si vhodnou skladbou hudby a záběrů dělají ze soutěžících s gustem srandu, zvlášť když udělají něco pitomého.

Druhá řada běžela letos na jaře a v prvních 28 dnech ji sledovalo 14 milionů účtů. To oproti nejsledovanějším pořadům Netflixu není moc, ale je třeba mít na paměti, že oproti hraným seriálům jsou náklad na výrobu The Circle minimální. Nepřekvapí tak, že nedávno byly odsouhlaseny 4. a 5. řada.

Foto: Netflix

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest