Avatar: Legenda o Aangovi – Hrané zpracování obsadilo hlavní postavy

Avatar: Legenda o Aangovi – Hrané zpracování obsadilo hlavní postavy | Fandíme seriálům
Nickleodeon
Zobrazit dalších 10 obrázků
Vysoce očekávaná fantasy podívaná dělá první výrazné krůčky.

Po několika letech od oznámení, že se série Avatar: Legenda o Aangovi dočká nové hrané verze, se nově dozvídáme první várku informací. Konkrétně byly odhaleny podstatné části tvůrčího týmu, v čele s hlavním scenáristou a představiteli hlavních rolí.

Do role showrunnera, scenáristy a producenta byl dosazen Albert Kim (sriál Ospalá díra). V hlavní roli mladého avatara Aanga se ukáže Gordon Cormier (The Stand), po jeho boku se jako sourozenci Katana a Sokka ukážou Kiawentiio (Anne s E na konci), respektive Isan Ousley (13 Reasons Why). Úhlavní záporák v podobě prince Zuka pak ponese tvář Dallase Liu (Shang-Chi a legenda o deseti prstenech).

Zaklínač: Obnovení seriálu pro třetí sérii závisí na úspěchu série druhé
 

Další detaily o datu vydání či režisérech dosud nebyly přiblíženy, dá se však očekávat, že by produkce vzhledem k pokročilému castingu mohla začít v následujících měsících.

Legenda o Aangovi patří mezi nejlépe hodnocené a nejvyzdvihovanější animované série posledních doby. Za 16 let od uvedení první epizody se seriál produkovaný stanicí Nickleodeon rozrostl v širší značku, když na něj navázalo rovněž vydařené pokračování Legenda Korry. Zejména v našich končinách je však franšíza pravděpodobně známější díky její hrané adaptaci v podobě snímku Poslední vládce větru – a to poměrně nechvalně.

Film M. Night Shyamalana je proslule nenáviděným propadákem, který milovanému seriálu rozhodně nedělá službu. Po více než dekádě od filmového debaklu však Hollywood stále cítí velký potenciál značky. A tak se nyní série opět vrací před kamery, tentokrát v seriálové podobě a pod hlavičkou streamovacího giganta Netflixu.

Minulý rok způsobila mnoha fanouškům vrásky zpráva, že autoři původního animáku Michael DiMartino a Bryan Konietzko s Netflixem rozvázali spolupráci a kvůli tvůrčím rozdílům se už dále nepodílejí na nové adaptaci. Zda tato skutečnost bude mít na seriál negativní vliv, nemůžeme vědět. Budeme však doufat, že Legenda o Aangovi konečně dostane takové hrané zpracování, jaké si zaslouží.

Zdroje: Netflix, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Poslední vládce větru

01.07.2010 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest