Ochránce: Lukáš Vaculík se představí v roli školního ombudsmana už tuhle neděli

Ochránce: Lukáš Vaculík se představí v roli školního ombudsmana už tuhle neděli | Fandíme seriálům
ČT
Zobrazit dalších 8 obrázků
Česká televize rozjíždí podzimní sezónu, brzy uvidíme novou krimi ze školního prostředí s Lukášem Vaculíkem v titulní roli.

První zářijový týden je plný nových seriálů a pořadů. Vyjma Primy, která nastartovala sezónu vojenskou náhražkou Modrého kódu s názvem 1. MISE a venkovskou oddechovkou Hvězdy nad hlavou, se do toho opřela i Česká televize. Již dnes 3. 9. ČT uvede první díl komediální Osady a po roční odmlce premiérový díl Všechnopárty. Konec víkendu pak bude patřit krimi ze školního prostředí s názvem Ochránce.

Osada: Září Na ČT odstartuje nový komediální seriál z chatařského prostředí
 

O desetidílném Ochránci jsme vás informovali již loni na podzim. Seriál sleduje školního ombudsmana, který se snaží prošetřit kauzy založené na skutečných událostech. Případy se mimo jiné týkají učitelky, které se utopí žák na výletě, dívky, jež nikdy nechodila do školy, anebo vychovatelek diagnostického ústavu, jimž chovanec zavraždí kolegyni. Titulní roli školního ombudsmana a učitele Aleše Pelána ztvárnil Lukáš Vaculík (Temný kraj).

Ve stěžejních vedlejších rolích uvidíme Pavla Řezníčka (Cirkus Bukowski), Ivetu Duškovou (Kovář z Podlesí), Barboru Šporclovou Kodetovou (Lynč), Jaroslava Plesla (Zločiny Velké Prahy) a Petru Hřebíčkovou (Matky). V epizodních rolích se představí kupříkladu Jakub Štáfek (Shoky & Morthy: Poslední velká akce), Jiří Langmajer (Lajna), Miroslav Vladyka (Pustina) či Veronika Žilková (Kameňák).

Za seriálem stojí trojice scenáristů Tomáš Feřtek (Četníci z Luhačovic), Matěj Podzimek (Dukla 61) a Michal Reitler (Nevinné lži). O režii se postarala Tereza Kopáčová (Metanol) spolu s Tomášem Mašínem (Profesor T.). Epizody budou mít hodinovou stopáž. První díl s názvem Slabý kus bude mít premiéru v neděli 5. 9. od 20:10 na ČT1. Níže se můžete podívat na upoutávku a rozhovor s Lukášem Vaculíkem a Matějem Podzimkem.    

Foto a podklady: ČT I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest