Croodsovi: Pravěkou rodinku uvidíme po dvou filmech i v seriálové podobě, je tady trailer

Croodsovi: Pravěkou rodinku uvidíme po dvou filmech i v seriálové podobě, je tady trailer | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 11 obrázků
Po loňském animáku Croodsovi: Nový věk se pravěká rodina přesouvá na televizní obrazovky, mrkněte na upoutávku.

Animák Croodsovi byl nečekaně povedenou podívanou pro celou rodinu. Na pestrobarevný svět točící se kolem pravěké rodinky se v roce 2013 chodilo ve velkém a přesto, že se film neopíral o známou značku či prověřenou franšízu, utržil v kinech přes půl miliardy dolarů. U Foxů asi moc nevěděli, co si s nečekaným úspěchem počít, a na kasovní úspěch ihned nezareagovali odklepnutím pokračovaní.

Auta či Dobu ledovou rozšíří nové animované seriály
 

Na dvojku s podtitulem Nový věk si diváci museli počkat dlouhých sedm let. Bohužel pokračování pod křídly Universalu dorazilo do kin vloni v zimě tedy v době koronavirové pandemie, kdy většina zahraničních trhů měla zavřená či omezená kina. I přes nevhodné načasování vydolovali Croodsovi z kin pěkných 215 milionů. Na první pohled nízká částka stačila na umístění na 10. příčce největších filmových tržeb loňského roku a animák tak předčil například komiksové blockbustery Birds of Prey nebo Wonder Woman 1984.

Zdali se fanoušci někdy dočkají třetího dílu nevíme, ovšem brzy se dočkají na streamovacích službách Hulu a Peacock seriálu. Série The Croods: Family Tree přináší zpátky na scénu oblíbené postavy z obou předešlých filmů. Seriál bude sledovat, jak se Croodsovi sestěhují s rodinkou Bettermanových a pokusí se žít pod jednou střechou. Pohled na zábavné strastiplné soužití nabízí oficiální trailer, který si můžete přehrát níže.

Bohužel z filmové série uslyšíme v seriálu pouze Kelly Marie Tran, která opět namluví Dawn. Dále v sérii uslyšíme Matthewa Watersona (Castlevania), Amy Rosoff (Záblesk budoucnosti), Kiffa VandenHeuvela (Tohle jsme my), Amy Landecker (Your Honor) nebo A.J. LoCascia (Zaklínač: Vlčí sen). Premiéra první epizody se uskuteční 23. 9.

Croodsovi jsou pravěká rodina, která přežívá jen díky pevně stanoveným pravidlům a ochraně taťky Gruga. Tato pravidla sice rodinu chrání, ale zároveň zakazují všechno zajímavé a zábavné, to si aspoň myslí dospívající dcera Iška, která má tendence pořád běhat venku, vzhlížet ke slunci a dělat podobné nesmysly. Díky tomu se seznámí s mladým chlapcem, který dlouhou dobu přežívá sám, je geniálním vynálezcem. Mladík Išce sdělí, že oblast, kde momentálně žijí, se chýlí k zániku a všichni by ji měli opustit. Brzy se jeho slova začnou naplňovat a Išce nezbývá, než pokusit se přemluvit svého tvrdohlavého otce k opuštění jeskyně a odchodu pryč. Rodinu čeká velká zkouška, ale také největší dobrodružství jejich života.

Zdroj: Slashfilm

Foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Croodsovi

22.03.2013 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest