Pravdivé lži: Seriálový remake našel náhradu za Arnolda Schwarzeneggera

Pravdivé lži: Seriálový remake našel náhradu za Arnolda Schwarzeneggera | Fandíme seriálům
20th Century Fox
Zobrazit další 2 obrázky
Už víme, kdo si zahraje mezinárodní špiona, jenž před manželkou léta předstírá, že je jen obyčejný obchodník.

Už od roku 2017 píšeme o tom, že se Pravdivé lži (True Lies) Jamese Camerona dočkají seriálové podoby. Teď už víme, že opravdu začne točit, protože se našel představitel hlavního protagonisty, Harryho Taskera. Tasker je na první pohled zdánlivě obyčejný obchodník s počítači a táta od rodiny. Příběh se rozjíždí v momentě, kdy jeho manželka zjistí, že je vlastně potají mezinárodní špion. Vzájemná spolupráce na nebezpečném úkolu může vrátit vychladlému manželství ztracenou jiskru.

V původním snímku Harryho hrál Arnold Schwarzenegger, nově postavu ztvární Steve Howey, jenž je nejznámější pro své letité účinkování v seriálu Shameless. Tam skvělé ztvárnil dobráckého (ačkoliv poněkud prostého) hromotluka ze sousedství, který v případě potřeby nemá problém trochu vycenit zuby. Komediální talent nesporně má, fyzičku taky ale mimo Shameless měl vesměs jen nejrůznější štěky, takže si osobně nejsem jistý, zda si jej dokážu představit jako špiona, případně rovnou jako náhradu za Schwarzeneggera.

Takže možná produkce v Howeym viděla něco během castingu, anebo se musíme připravit na verzi příběhu, která nebude původnímu Cameronově filmu zrovna dělat čest. Ostatně, novinka vzniká pro stanici NBC, tedy nikoliv pro kabelovku nebo streaming, a asi bychom neměli očekávat žádné zázraky.

Zatím bylo schváleno natáčení pilotní epizody, již napsal Matt Nix (X-Men: Nová generace, Status: Nežádoucí) a zrežíruje ji Anthony Hemingway, jenž se zná s Howeym z natáčení Shameless. Krom toho točil pro seriály jako The Wire, American Crime Story nebo Génius. Jedním z producentů je známý filmový režisér McG.

Titulní foto je ilustrační - filmové Pravdivé lži

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Pravdivé lži

12.07.1994 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest