The Mandalorian: Kdy se bude točit 3. řada a kdy se jí dočkáme

The Mandalorian: Kdy se bude točit 3. řada a kdy se jí dočkáme | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Třetí řada oblíbeného Star Wars seriálu bude mít delší pauzu.

Seriál ze světa Star Wars The Mandalorian si fanoušci hodně oblíbili. Už po dvě sezony přináší pravidelně krátké výpravy do nejrůznějších koutů předaleké Galaxie, ve společnosti maskovaného Din Djarina, ošlehaného lovce odměn, jenž postupně začíná blíže poznávat své kulturní dědictví a zaplete se s pozůstatky Impéria, když se stane ochráncem malého Grogua, mezi fanoušky familiérně přezdívaného Baby Yoda.

První dvě série byly odvysílány s ročním odstupem, v závěru roku 2019 a 2020. Třetí řady se v letošním roce nedočkáme. Namísto toho v závěru roku uvidíme The Book of Boba Fett, spin-off zasazený do Mandalorianova bezprostředního okolí, kde bude ústřední postavou populární Boba Fett, jenž byl ve světě Star Wars Mandovým prapůvodním předobrazem.

A zatím vše nasvědčuje tomu, že i nadále budeme vídat vždy jeden mandalorianovský seriál ročně, pokaždé někdy před Vánoci. Už herec Carl Weathers v rozhovoru pro Fandom Spotlite v srpnu uvedl, že natáčení 3. řady The Mandaloriana začne v září. A magazín Production Weekly (profesní věstník, kde se hollywoodští profesionálové dozvědí o tom, kde hledat další práci) teď specifikuje, že by natáčení mělo probíhat zhruba od 20. září do 23. března 2022. To by zhruba odpovídalo natáčecím plánům předchozích sérií. A pokud vezmeme v potaz postprodukci, tak se opět plus mínus stihne premiéra před Vánoci v příštím roce.

Weathers v rozhovoru potvrdil, že se v seriálu vrátí v roli Greefa Kargy a také opět zrežíruje některou z epizod. Kromě něj a samotného Mandaloriana (Pedro Pascal) už byl potvrzený také návrat Giancarla Esposita v roli Moffa Gideona.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Production Weekly, Fandom Spotlite

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest