Noční dravci: Stallone zrežíruje remake svého zapadlého teroristického thrilleru

Noční dravci: Stallone zrežíruje remake svého zapadlého teroristického thrilleru | Fandíme seriálům
Universal Pictures
V 80. letech Sly bombového útočníka sám proháněl, teď se postaví za kameru. Víme, kdo jej nahradí v hlavní roli.

Na první pohled je vidět, že zvlášť od poloviny 70. do poloviny 90. let nám dal Sylvester Stallone celou řadu nezapomenutelných filmů a rolí. Jenže i v tomto svém vrcholném období je pravidelně prokládal slabými, či vyloženě zapomenutými kousky. Mezi ty se beze sporu řadí i Noční dravci (Někdy také Noční jestřábiNighthaws), kde po New Yorku pronásledoval teroristu. Toho tenkrát ztvárnil Rutger Hauer a Stalloneovi kryl záda Billy Dee Williams. Všichni ve snímku nosí extrémně dobové oblečení a mají naprosto šílené vlasy a vousy. Přesto nepříliš dobře hodnocený snímek zapadl a dnes po něm štěknou pravděpodobně jen ti největší Stalloneovi příznivci.

Teď se má čtyřicet let starý snímek zařadit po bok Ramba či Rockyho, do dlouhé řady Sylvesterových recyklátů. V tomto případě se nebude Sly vrace k roli jako takové, ale jako režisér se postaví za kameru chystaného seriálového remaku. V podcastu The Beard and The Bald to prozradil Frank Grillo, jenž v chystané minisérii ztvární hlavní roli. Série bude mít osm dílů a Stallone v ní bude mít také blíže nespecifikovanou hereckou roli. Aktuálně se celý projekt nabízí potenciálním zájemcům z řad streamovacích služeb či televizních stanic.

Tady je synopse původního snímku od TV Nova: Newyorští policisté Da Silva a Fox pracují ve speciálním oddělení, kde jako volavky v převlečení chytají drobné zloděje a násilníky. Problematický Da Silva je pro své okolí tak nesnesitelný, že ho šéf i s parťákem Foxem přeloží k nově vznikající mezinárodní protiteroristické jednotce, která pátrá po teroristovi Wulfgarovi. Ten v Londýně spáchal několik bombových útoků a kvůli svému šílenství začíná být nepohodlný i pro své chlebodárce. Wulfgar se svou pomocnicí zajme jako rukojmí skupinu zástupců OSN a žádá propuštění svých lidí, letadlo i autobus na letiště. Při přemísťování zajatců do autobusu Fox teroristku zneškodní. Wulfgarovi se sice podaří zmizet s autobusem, ale při útěku sjede do řeky. Da Silva nevěří, že je únosce mrtvý. Mezi protivníky na obou stranách zákona se rozhoří surový boj na život a na smrt.

Foto je ilustrační, ze snímku Noční dravci (1981)

Zdroj: The Beard and The Bald Movie Podcast

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Noční dravci

04.04.1981 | USA
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest