Boj o moc: 3. řada přinese ještě bestiálnější střety nechutně bohatých

Boj o moc: 3. řada přinese ještě bestiálnější střety nechutně bohatých | Fandíme seriálům
HBO
Sladcí ničemové se vracejí, aby se mezi sebou poprali o poslední zbytky vlivu a důstojnosti. Nový trailer je lahůdkový.

Boj o moc už od počátku sklízí pochvalné ódy mezi kritiky, ale kolem něj není takový humbuk, jaký by si špičkový program zasloužil. Je to přesně ten typ seriálu, který nabízí bravurní herecké výkony, skvěle napsané dialogy a výrazná společenská a psychologická témata, aniž by ale přitom sklouzával ke škrobenosti, pomalému tempu nebo se jakkoliv ochuzoval o zběsilou zábavnost.

Třetí řada navazuje tam, kde druhá skončila. Kendall (Jeremy Strong) veřejně vystoupil proti svému otci (Brian Cox) a odhalil, že věděl skandálech ve firmě a ututlal je. Teď začíná ta skutečná veřejná přestřelka, kde se ukáže, kdo stojí na čí straně a kdo nakonec může urvat vedení nad firmou. Shiv (Sarah Snook) je zjevně stále dravec, Roman (Kieran Culkin) pořád patolízal, Tom (Matthew Macfadyen) pořád ctižádostivý červ, co se s rodinou snaží držet krok a bratranec Greg (Nicholas Braun) jeho nedomrlé dvojče.

Tentokrát to nicméně vypadá, že větší zájem o rodinný byznys projeví také sebeklamem trpící Connor (Alan Ruck) a na hřiště vstupují dva noví výrazní hráči. Adrien Brody byl obsazený jako Josh Aaronson, miliardářský aktivista a investor, jenž majetkově vstoupí do firmy Waystar RoyCo. Alexander Skarsgård pak ztvárnil Lukase Matssona, konfrontačního zakladatele technické společnosti. Hlavním scenáristou je Jesse Armstrong a premiéru 3. řady můžeme na HBO vyhlížet 17. října.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest