Hříšnice: Oblíbený vyšetřovací seriál představuje v ukázce 4. řadu

Hříšnice: Oblíbený vyšetřovací seriál představuje v ukázce 4. řadu | Fandíme seriálům
USA Network
Zobrazit další 2 obrázky
Bill Pullman jako detektiv Ambrose začíná pochybovat o svém vlastním duševním zdraví.

Seriál Hříšnice (The Sinner) startoval v roce 2017. Začínali jsme jej z pohledu mladé ženy (Jessica Biel), která zdánlivě nepochopitelně ubodá člověka k smrti. Detektiv Harry Ambrose (Bill Pullman) se noří do její minulosti, aby přišel na to, co se vlastně stalo. Na dalších řadách už se Biel podílela vždy pouze jako producentka, jednoznačnou hlavní postavou se stal Ambrose. Na něj pokaždé čekal nový případ, s podobně nejasnými okolnostmi.

13. října se seriál vrací se čtvrtou řadou. Ta začíná s Harrym na odpočinku na odlehlém ostrově na severovýchodním pobřeží USA, kde se zotavuje z předchozího případu. Brzy je ale vtažený do dalšího vyšetřování, když je osobně svědkem toho, jak mladá žena seskočí z útesu do moře. Jenže tělo se nikdy nenajde a zámožná rodina dotyčné trvá na tom, že sebevraždu by nikdy nespáchala. Dokonce se objeví svědci, kteří tvrdí, že mladou Percy Muldoon (Alice Kremelberg) viděli odjíždět. Harry začíná pochybovat o tom, co vlastně viděl, zároveň ale zjišťuje, že Percy delší dobu měla obavy, že ji někdo sleduje a matriarcha rodiny Muldoonových (Frances Fisher) zdánlivě ví víc, než je ochotná říct.

Jako showrunner se vrací Derek Simonds, Jessica Hecht si zopakuje roli Harryho přítelkyně Sonyi. Obsazení nové série dále tvoří Michael Mosley, Neal Huff, Cindy Cheung nebo Ronin Wong. Seriál vzniká primárně pro americkou stanici USA Network. Všechny tři dosavadní sezony u nás nabídl Netflix.

Podklady a foto: USA Network

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest