Lajna: Trailer na třetí sérii láká i na Jaromíra Jágra

Lajna: Trailer na třetí sérii láká i na Jaromíra Jágra | Fandíme seriálům
Televize Seznam
Zobrazit dalších 16 obrázků
Třetí sezóna hokejové Lajny se blíží, vyjma starých známých se diváci dočkají i hokejové legendy Jaromíra Jágra.

Televize Seznam uvede třetí řadu hokejové komedie Lajna již 11. 10. a je tedy na čase nalákat fanoušky pořádným trailerem. Tentokrát nebude svérázný trenér Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) trénovat Havířov, ani pražskou Slavii, ale rovnou národní mužstvo ledního hokeje. Z upoutávky je zřejmé, že namísto České hokejové reprezentace bude koučovat Slovenský nároďák. Scénář ke třetí řadě s podtitulem Zúčtování napsal stejně jak předchozí dvě série Petr Kolečko (MOST!).

Televize Seznam představila novinky v čele s regionálními zprávami Rudy z Ostravy
 

Vyjma ikonického trenéra v brilantním podání Jiřího Langmajera se z přechozích řad vrací na scénu Hana Vagnerová (Matky), Václav Neužil (Zátopek), Michal Suchánek (Partička) a Zdeněk Piškula (Poslední aristokratka). Novými příchozími jsou Michal Isteník (MOST!), Maroš Kramár (Slunečná), Andrej Polák (Třídní schůzka), Tomáš Měcháček (Modrý kód) a přinejmenším v epizodní roli samotný Jaromír Jágr, který se mihnul v minutové upoutávce.

První díl osmidílné série uvede Televize Seznam v pondělí 11. 10. od 20: 30 hodin. Pravděpodobně ve stejnou dobu uvede premiérový díl i slovenská stanice TV Joj, která třetí sezónu koprodukovala. Po televizní premiéře budou díly dostupné i na video portálu Stream. Na upoutávku se můžete podívat zde.

Televize Seznam
Jaromír Jágr (Lajna 3)

Elitní hokejový kouč Luboš Hrouzek, olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL, se po rozvodu s manželkou Helenou rozešel i se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodl se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal… v Havířově! A nejel tam rozhodně sám, unesl tam svého syna Patrika. Chtěl v Havířově stvořit novou hokejovou legendu, Hrouzka juniora. Poté, co si Luboš Hrouzek získal srdce hráčů i lidí z Havířova a co si v něm prožil poměrně dost eskapád a bodychecků, se vrací do hokejové Slavie. Má ji zachránit v druhé nejvyšší soutěži, a to i přesto, že musel v minulosti z klubu za podivných okolností odejít. Ukazuje se totiž, že za návratem do Slavie stojí ještě větší hokejový šílenec a autorita – Hrouzek starší. Z přesunu do Prahy je bez ohledu na okolnosti naprosto nadšená Hrouzkova přítelkyně Deniska. A to nejdůležitější na konec, Lubošovi se narodila dvojčata! Ríša a Míša žerou jako medvědi, takže určitě jednou skončí v Boston Bruins. Luboš s Deniskou si tedy na začátku nové sezóny užívají rodinného štěstí. Idylka skončí ve chvíli, kdy do týmu přichází nová hokejová lajna ze zahraničí. Ze země, které hokejový bůh skutečně nepřál… Ve třetí sérii čeká na Hrouzka asi ta největší výzva, kterou si hokejový kouč dovede představit, možná i větší než samotné Nagano!

Foto a podklady: Televize Seznam

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest