Batwheels: Připravte se na seriál o mluvícím Batmanově autě

Batwheels: Připravte se na seriál o mluvícím Batmanově autě | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Batmana namluví Ethan Hawke.

Tak tohle je silná káva vážení! Vzniká nový batmanovský seriál, kde hlavními postavami budou mluvící auta z Gothamu. Ano, slyšíte správně. V seriálu Batwheels budou vystupovat auta, která mluví a mají oči, podobně jako Auta od Pixaru. V tomhle světě ale zároveň budou existovat lidské postavy. Ty nebudou moci s inteligentními auty komunikovat, ale o tom, zda do nich budou nasedat, se mi nepodařilo najít podrobnosti. Každopádně by to nakonec celé mohlo daleko víc připomínat spíš Toy Story než Auta, kdy neživé objekty budou ožívat jen tehdy, když se lidé nekoukají.

Hlavní postavou je Batmobile, alias „Bam“, dále je tu Robinův sporťák Redbird, pak je tu Bibi, motorka Batgirl, dál Buff (batmanovský monster truck) a Batwing. Lidského Batmana v animovaném seriálu namluvil Ethan Hawke, Robina AJ Hudson a Batgirl Leah Lewis.

Když si připočteme, že seriál vzniká pro předškolní děti, tak to celé naráz dává daleko větší i daleko menší smysl. Na jednu stranu už logika celé věci nepůsobí tak šíleně – děti to nebudou rozebírat. Zároveň si ale člověk říká, proč by sakra mluvící autíčka pro předškolní děti měla být spojena s Batmanem, dětem je to přece jedno?

Důvodů bude několik a všechny obchodní. Zaprvé, dětem samotného Batmana asi neprodáte, rodiče jej možná budou považovat za příliš násilného. Zato autíčka? To je nevinná zábava. A těch hraček, co se podle nich dá nasekat, aniž by se rodiče musely bát, zda dítko nepozře nějakou drobnou zbraň, kterou by u sebe jistě měla figurka s Batmanem. Pak se Warner Bros. možná spoléhá na to, že rodiče budou fandové Batmana a při výběru zábavy pro ratolest prostě sáhnou po tom, co sami znají (nebo naopak děti budou vyžadovat to, co zahlédli ve složité dospělácké verzi u maminky či u tatínka). A pak je tu ještě výchova budoucích zákazníků. Když předškolákům vrazíte Bat-autíčka, tak v první třídě už budou hltat Teen Titans a než se nadějete, jsou z nich desetiletí borci, co paří Batmana na Playstationu.

Inu, Rákosníček s Krtečkem budou mít co dělat, aby se v konkurenci prosadili.

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest