Jeden z nás lže: Napínavý detektivní seriál rozkrývá školní vraždu

Jeden z nás lže: Napínavý detektivní seriál rozkrývá školní vraždu | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 12 obrázků
Podívejte se na první trailer detektivky, kde nikdo není čistý a každý je tím pádem podezřelý.

Streamovací služba Peacock se pochlubila trailerem na zbrusu novou dramatickou sérii s názvem Jeden z nás lže (One of Us Is Lying), která je adaptací amerického románového bestselleru autorky Karen M. McManus. Příběh se točí kolem úmrtí středoškolského studenta a čtyř spolužáků, kteří se stanou hlavními podezřelými z možné vraždy.

Ze samotného půlminutového traileru se toho moc nedozvíme, více toho k příběhu nabízí synopse:

Pět studentů (premiantka, princeznička, sportovní hvězda, školní grázl a kluk, který ví o každém všechno) si společně odpykávají trest po škole. Ale zatímco na detenci jich přijde pět, jen čtyři odejdou živí. Simon (Mark McKenna) byl zavražděn jedním ze svých spolužáků. Proč? Znal jejich nejtemnější tajemství. Který z nich jej zabil? Kdokoliv. Protože motivování byli všichni stejnou měrou.

Trailer se zaměřuje především rychlé představení hlavních postav, přičemž se dozvídáme jejich jména a jsou nám ukázány jejich ročenkové fotky. Bronwyn Rojasovou si zahraje Marianly Tejada (Orange is the New Black), Natea Macauleye hraje Cooper van Grootel (Jasper Jones, Motokáry), Addy Prentissovou si střihla Annalisa Cochrane (Cobra Kai) a Coopera Claye ztvárňuje Chibuikem Uche (Americká manželka, Válka zítřka). Mezi další členy obsazení patří třeba i Jessica McLeod, Barrett Carnahan a Melissa Collazo. Scenárista Darío Madrona, známý pro svou práci na seriálu Elita, za projektem stojí jako tvůrce a výkonný producent. Pilotní epizodu zrežírovala Jennifer Morrison (herečka známá především z fantasy seriálu Bylo, nebylo) a napsala Erica Saleh.

Knižní předloha využívá takzvané multiperspektivity, kdy je jedna dějová linka sledována z různých pohledů různými postavami. Teaser na seriál naznačuje, že by se adaptace mohla ubírat podobným směrem. Streamovací služba Peacock by u nás měla být k dispozici během příštího roku.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest