Stranger Things: Spin-offy nejsou vyloučeny

Stranger Things: Spin-offy nejsou vyloučeny | Fandíme seriálům
Netflix
Výkonný producent Shawn Levy si uvědomuje popularitu značky a nevylučuje, že se dočkáme příběhových odboček. Ostatně, fanoušci by se nezlobili. 

Mysteriózní hororový sci-fi seriál Stranger Things je bez diskuze jeden z nejsledovanějších a divácky nejoblíbenějších kousků, který kdy streamovací služba Netflix vyplodila. A zatímco se fanoušci rozhlížejí po jakékoliv zprávě týkající se premiéry očekávané 4. série, napjatě se také čeká na prohlášení tvůrčí bratrské dvojice Matta a Rosse Dufferových, kdy seriál doopravdy skončí. Bratři Dufferové se v minulosti nechali slyšet, že seriál nechtějí natahovat na více než čtyři nebo pět sérií. No, čtvrtá série klepe na dveře a máme potvrzeno, že páté se dočkáme také. Bude se ale skutečně jednat o definitivní konec? Není to při takové popularitě škoda?

Stranger Things: Nový teaser pro 4. sérii je venku
 

Ke konci seriálu se vyjádřil Shawn Levy, výkonný producent a režisér vybraných epizod, pro server Collider během rozhovoru v rámci propagace jeho nejnovějšího filmu Free Guy. Levy nás ujistil, že vše je naplánované a že ví, kdy a jak seriál skončí. Stejně tak to pochopitelně ví i bratři Dufferové. Na oznámení, kdy Stranger Things oficiálně skončí, si ale máme zatím počkat.

Stranger Things si i po třetí sérii drží velmi pozitivní ohlasy a sledovanost, není pochyb, že 4. řada se v době vydání opět umístí na první příčky nejsledovanějších počinů Netflixu. Streamovací služba si je tohoto vědoma a není pochyb, že se značky nebudou chtít vzdát po pěti řadách. Dufferovi zřejmě nechtějí seriál ždímat a chtějí v tom nejlepším skončit, Shawn Levy ale nevylučuje (ovšem ani nepotvrzuje) možné spin-offy.

„Řekl bych, že je to naprosto zjevné. Je to jedna z nejúspěšnějších značek na Netflixu, dokonce ta vůbec neúspěšnější v historii Netflixu. Nepochybně i další seriály a filmy přispěly k rozvoji služby, ale Stranger Things se svými 196ti miliony zhlédnutí, to je silná divácká základna. A taktéž je na Netflixu unikátní. Pravdou je, že mezi lidmi je touha po dalších dobrodružstvích, po dalších příbězích, jiných formátech nebo rozšířeních na poli postav a mytologie. Tyto debaty nejsou nějak rozvedené, ale také nejsou neexitující.“

Levy je ve svém vyjádření velmi opatrný a očividně nechce, aby se média příliš chytila jeho slov a nešířily se titulky o chystaných spin-offech. Pravdou je, že debaty o možných spin-offech Stranger Things existují, žádný další projekt spojený se značkou se ale nepřipravuje. Bylo by ale bláhové myslet si, že by se Netflix tak snadno zbavil své nejúspěšnější značky. To by musely čtvrtá a eventuální pátá řada ve sledovanosti krutě pohořet.

Jaké příběhy by mohl Netflix v možných spin-offech nabídnout? Hopperovo působení v New Yorku a jeho kooperaci s mladým investigativním novinářem Murrayem Baumanem? Nebo separátní dobrodružství Dustina, Steva a Robin? Či snad úplně nový příběh s novými postavami a novým časovým i prostorovým zaměřením? Hoďte nám vaše nápady do komentářů.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest