The Book of Boba Fett: Známe datum premiéry příštího Star Wars seriálu

The Book of Boba Fett: Známe datum premiéry příštího Star Wars seriálu | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Další výprava na Totooine nás čeká ještě letos.

Seriál The Mandalorian na první pohled mohl vypadat jako příběh Boba Fetta, námezdního lovce odměn z předaleké Galaxie, jehož vždy spolehlivě poznáme podle jeho ikonické zbroje. Záhy se ale ukázalo, že zbroj je mírně odlišná a ukrývá se pod ní někdo úplně jiný – válečný sirotek Din Djarin. Jeho prostřednictvím jsme se postupně dozvídali, jakou má vlastně ikonické brnění symbolickou hodnotu, z jaké kultury pochází a jaké rozličné aspekty ta kultura má.

Ve druhé řadě už se ukázal sám Boba Fett, „syn“ Jango Fetta, námezdního lovce odměn, z něhož se stal vzor pro klonovou armádu Impéria. Jednoho z klonů Boba Fett vychoval jako vlastního syna. Ten posléze následoval otce v jeho šlépějích. Kariéra námezdního lovce se mu stala osudnou, když se ve službách Darth Vadera střetl s družinou Luka Skywalkera a padl do chřtánu písečné bestie známé jako Sarlacc. Svou zdánlivou smrt nicméně přežil a ve druhé řadě seriálu The Mandalorian jsme jej potkali na planetě Tatooine, kde se pokoušel získat zpátky své mandalorské brnění, jež podědil po otci. Postupně si získal respekt Dina Djarina a stali se z nich spojenci.

V závěru druhé řady The Mandaloriana bylo odhaleno, že nás následně čeká série The Book of Boba Fett, jež se nebude věnovat Dinovi, ale právě Boba Fettovi. Ten v krátké sně přepadl palác Huttů a zřejmě se stal novým vládcem podsvětí na Tatooine, po boku Fennec Shand. V hlavních rolích se vracejí Temuera Morrison a Ming-Na Wen. Tvůrci série jsou Jon Favreau, Dave Filoni a Robert Rodriguez.

Nově teď Lucasfilm odhalil datum premiéry. Série bude startovat na službě Disney+ ještě letos, konkrétně 29. prosince. Pokud nedojde k nějaké změně plánu, tak se zdá, že The Book of Boba Fett uvede první epizodu ve stejný den, kdy Hawkeye uvede svou epizodu poslední.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest