The Shrink Next Door: V černé komedii terapeut „rozkošně“ manipuluje klientem

The Shrink Next Door: V černé komedii terapeut „rozkošně“ manipuluje klientem | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 2 obrázky
Paul Rudd hraje prohnilého psychologa, co bez uzardění zničí život zranitelného pacienta Willa Ferrella. Pusťte si nový trailer.

12. listopadu na streamovací službě Apple TV+ začne nová komediální série The Shrink Next Door („Cvokař od vedle“). Slovo komedie je v tomhle případě možná tak trochu v uvozovkách, protože tohle bude hodně černá zábava. Will Ferrell hraje obchodníka s látkami Martina Markowitze, bezelstného muže, jenž se v životě dostal tak trochu do slepé uličky. Z marasmu mu má pomoci terapeut, doktor Isaac Herschkopf (Paul Rudd). A zpočátku to opravdu funguje. Martin se zdánlivě z housenky mění v motýla. Je sebevědomější, odvážnější, v životě se mu najednou daleko víc daří. Ale nový trailer poodhaluje, že doktor Herschkopf je bezskrupulózní svině, která se hodlá na pacientovi přiživit. O co výš se podaří Martinovi vzlétnout, o to pak bude tvrdší pád.

Ferrell v roli zranitelného, citlivého muže působí velice civilně, zdá se, že tentokrát nedostaneme jeho typickou pitvořivou polohu, o níž se opírá ve svých bláznivých komediích. Tentokrát humor vychází z jemných nuancí, stejně jako charakterní drama. Na Rudda jsme zvyklí v rolích větších či menších klaďasů a roli neetického manipulátora si zjevně s gustem užívá. Dvojka zažije ve svém podivně parazitickém vztahu nejednu bláznivou chvilku, takže se jako diváci snad můžeme těšit na emocionální horskou dráhu, která se odvážně opře o zdánlivě banální životní situace.

Oficiální synopse: Inspirováno skutečnými událostmi. The Shrink Next Door je černou komedií, která sleduje bizarní vztah mezi psychiatrem celebrit doktorem Isaacem 'Ikem' Herschkopfem, kterého ztvární Rudd, a jeho dlouholetým pacientem Martinem 'Martym' Markowitzem, kterého ztvární Ferrell. Postupem času šarmantní Ike pomalu převezme kontrolu nad Martyho životem, dokonce se nastěhuje do jeho domu a sebere mu jeho byznys. Seriál se zaměří na to, jak se zdánlivě běžná dynamika vztahu doktor - pacient změní v překvapivě vykořisťující vztah plný manipulace, boje o nadvládu a dysfunkčnosti, a to v celé jejich kráse.

V roli Martyho sestry vystupuje Kathryn Hahn. Za seriálem stojí Michael Showalter, režisér komedie Pěkně blbě, autor seriálu Search Party.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest