Národní házená: Sportovní komedie od režiséra Lajny vzniká exkluzivně pro Voyo

Národní házená: Sportovní komedie od režiséra Lajny vzniká exkluzivně pro Voyo | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tvůrce Lajny natáčí minisérii z házenkářského prostředí podle scénáře Michala Suchánka.

Stanice Nova produkuje sportovní minisérii Národní házená, která vzniká pod značkou Voyo Originál. Komediální sérii natáčí Vladimír Skórka, který stojí za internetovými počiny jako Lajna nebo sKORO NA mizině. Scénář napsal Michal Suchánek, který v osmidílné sérii ztvární i jednu z hlavních rolí. Národní házená má s Lajnou několik styčných ploch, vyjma stejného režiséra a sportovní tématiky se na place Suchánek opět potkal s Jiřím Langmajerem a Václavem Neužilem.

Nova Lady: Nový kanál vsadí na Dobrého doktora, Panství Downtown a mnoho dalšího
 

Zbytek obsazení tvoří Martin Pechlát (Prvok, Šampón, Tečka a Karel), Petr Vršek (Láska v čase korony), Jakub Špalek (Poldové a nemluvně), Jitka Schneiderová (Anatomie života), Veronika Žilková (Hvězdy nad hlavou) anebo Filip František Červenka (MOST!). „Národní házená má všechny předpoklady stát se komediálním hitem sezóny a doplnit tak rozrůstající se paletu prémiového obsahu z domácí produkce na Voyo,“ říká ředitelka programu TV Nova Silvia Majeská.

Středobodem seriálu je parta přátel, kteří pomalu začínají přicházet o ambice, mladickou energii i o zdraví. Ve vzpomínkách se upínají ke zlatým časům, kdy v hlubokých devadesátkách jejich tým vyhrál šampionát v Národní házené. Ve sportovní disciplíně, která je upravenou českou verzí tradiční házené. Synopse zní: „Letargické plynutí času na maloměstě je přerušeno, když přijde pozvánka na Světový šampionát veteránů Národní házené na Slovensku. Odkvetlí házenkáři tak musejí zapomenout na rutinu i pohodlí, začít trénovat a celkově se dát trochu dohromady. „Míč v ruce, národka v srdci“ a především pak celoživotní kamarádství provede partičku svérázů nelehkou cestou na Světový šampionát.

Natáčení momentálně probíhá v Říčanech a pokračovat bude na lokacích v Řevnicích, Velvarech, nebo Bakově nad Jizerou. Minisérie bude uvedena exkluzivně na platformě Voyo. Zda se dočkají i televizní diváci stanice Nova, zatím není jasné.

Podklady a foto: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest