Smallville: Animované pokračování plánuje Clarka představit jako Supermana

Smallville: Animované pokračování plánuje Clarka představit jako Supermana | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Tom Welling a Michael Rosenbaum, představitelé Clarka a Lexe, o budoucnosti oblíbených postav.

Seriál Smallville nebyl dokonalý, nicméně po dobu deseti let dokázal týden co týden fanouškům přinášet komiksovou zábavu i v době, kdy superhrdinové v televizi a v kinech rozhodně nebyli běžní. Fandové si oblíbili partičku kolem Toma Wellinga v roli dospívajícího Clarka Kenta a léta volají po jejím návratu.

Nyní se to snad konečně povede, alespoň tedy v animované podobě. Poprvé jsme o projektu slyšeli před prázdninami, teď se o něm znovu rozpovídali Tom Welling a Michael Rosenbaum, představitelé Clarka a Lexe, kteří momentálně propagují vůbec první kompletní vydání původního seriálu na Blu-ray.

Pánové uvádějí, že zatím o projektu nesmějí příliš mluvit, protože je ještě v plenkách. Animovaný Smallville je ve vývoji, ale ještě nelze se stoprocentní jistotou říct, že jej Warner Bros. nakonec skutečně schválí. Pánové prozradili alespoň tolik, že na projektu pracují Al Gough a Miles Millar, autoři původního Smallvillu. Momentálně si tvůrčí tým připravuje svoji prezentaci pro studio a doufá v úspěch.

Čeho bychom se mohli dočkat? Fanoušci vždycky chtěli viděl Wellinga jako plnohodnotného Supermana. Ale původní Smallville byl zkrátka seriál o tom, jak se Supermanem teprve stává. Pro „hotového“ Supermana v příběhu nebyl prostor. To je ale právě něco, co se může v animovaném pokračování změnit. Tvůrci mají daleko širší pole působnosti a mohou si s širokými možnostmi pořádně vyhrát.

Už dříve se tvůrci nechali slyšet, že se do hlavních rolí pokusí obsadit co nejvíc postav z původního ansámblu, tak budeme zvědaví, jak to s animovaným pokračováním nakonec dopadne.

Foto je ilustrační - seriál Smallville

Zdroj: CBR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest