Letuška: O čem bude 2. řada a nové postavy

Letuška: O čem bude 2. řada a nové postavy | Fandíme seriálům
HBO Max
Na Kaley Cuoco čeká další mezinárodní průšvih a doplní ji při tom celá řada zajímavých nových figurek.

Seriál Letuška v loňském roce diváky HBO příjemně překvapil, když nabídl třaskavou směs napětí, humoru a správně neřízenou hrdinku v podání Kaley Cuoco, jež v roli ústřední alkoholičky předvedla, že krom komedie (Teorie velkého třesku) zvládá i dramatickou polohu.

Aktuálně HBO natáčí druhou řadu, kterou uvede už v příštím roce. Točí se v Los Angeles, Berlíně a Reykjavíku, aby nové epizody mohly být uvedeny někdy v roce 2022. HBO také zveřejnilo první podrobnosti:

Casie (Cuoco) žije ten „nejlepší možný život abstinentky“. Bydlí v Los Angeles a ve volném čase je jako externistka k dispozici CIA. Ve druhé řadě dostane misi, během které se nevyhnutelně stane svědkyní vraždy a zaplete se do dalšího mezinárodního případu.

Ústřední obsazení nově rozšiřují tři posily. Mo McRace se přidal jako agent CIA Benjamin Berry, který má nešťastný zlozvyk: Až příliš často se zaplétá se svými spolupracovnicemi. Callie Hernandez a JJ Soria hrají Gabrielle a Estebana Diazovi, manželský pár lovců odměn, kteří se skvěle doplňují. Gabrielle se snadno rozčílí, což jí dost komplikuje práci. Esteban se ji snaží vyrovnávat, ale často se rozpálí stejně, jako ona.

Autorem seriálu je Steve Yockey, v dalších rolích se z první řady vracejí Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz a Rosie Perez. Dále hrají T.R. Knight, Yasha Jackson, Audrey Grace Marshall, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera a Shohreh Aghdashloo.

Foto: HBO

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest